2 appartementen op een heuvel in Toscane
Cultuur, ruimte en natuur
Mooie Toscaanse steden
Grosseto
In het hart van de Maremma streek
Bovenop een heuvel gelegen
Op ca. 20 km van zee
Prachtige strandopties aan de kust
 • KleinschaligXS
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Nonno Tobia - kijk voor de beste deals bij:
  &Olives Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Nonno Tobia, Toscane en Elba

  Agriturismo Nonno Tobia bevindt zich boven op een heuvel met uitzicht op Magliano. De appartementen zijn mooi en gezellig ingericht. Geniet vanaf je terras van het uitzicht. De stranden liggen ongeveer 22 kilometer van dit vakantieplekje. Door de ligging vlakbij de Toscaanse kust, de natuur van de Maremma en Grosseto kun je een heel gevarieerde vakantie vieren.Geniet van het Toscaans heuvellandschap, de omliggende mooie steden en trek er ook een dagje op uit richting strand. Dichtbij huis is het genieten van het Italiaanse buitenleven in de ruime tuin met schaduwrijke plekjes onder de pijnbomen, tuinmeubilair, een hout gestookte oven en een barbecue. Gasten mogen groenten en fruit gebruiken uit de prachtige, biologische moestuin.

  De bewoners van Magliano worden al eeuwen beschermd door de sterke stadmuur en zijn tevreden met wat ze zelf verbouwen of in de dorpswinkel kunnen kopen. De locale wijn, de Morellino di Scansano, is belangrijk en daarom wordt eind augustus het wijnfeest Vinellando gevierd.

  Het strand is in een half uur te bereiken
  In de badplaats Albinia vind je allerlei winkels, heerlijke ijstentjes en restaurantjes. Grosseto is onterecht niet zo bekend als historische stad, maar zeker het bekijken waard. Het beschermde Maremma natuurpark aan de kust is een goeie optie als je toe bent aan een wandeling in de ruige natuur met naaldbossen, vossen, moeras en zandduinen. Ongerept Toscane!

  Boek Nonno Tobia via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!