Les Hauts de la Houle

Kleinschalig park
Sauna op het park
Zwembad met binnen en buiten gedeelte
Op 300 m van haven en winkels
Drie typen woningen voor max. 8 pers.
Bezoek Saint Malo en Le Mont Saint Michel
 • Beoordeling7.5
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Wellness
 • Les Hauts de la Houle - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Les Hauts de la Houle, Bretagne

  Vakantieparkinfo: Les Hauts de la Houle is een kleinschalig park gelegen in Noord Bretagne bij Cancale. Op het park zijn meerdere voorzieningen. Er is een zwembad met Whirlpool en een spacentrum met sauna.

  Op 15 km van St. Malo op 400 meter van het centrum van het stadje Cancale bevindt zich Résidence Les Hauts de la Houle, een kleinschalig complex met comfortabele appartementen en woningen.
  Les Hauts de la Houle beschikt over 50 appartementen en vakantiewoningen die over de Baai van St Michel en de prachtige omgeving van Noord-Bretagne uitkijken. In dit prachtige groene decor kun je genieten van het deels overdekt verwarmd zwembad met bubbelbad.

  Cancale dat op ca. 15 km. van Saint Malo ligt, is een levendig havenstadje. Het is zowel een badplaats als een vissershaven en dé plek waar de oesters gekweekt worden. Dit is een schouwspel dat je zeker niet mag missen. Op 50 km van Les Hauts de la Houle ligt de beroemde Mont Saint Michel. Een gezellig stadje voor een dagje cultuur, winkelen, lekker eten en een wandeling over de stadswallen te lopen is Saint Malo. Vanuit Saint-Malo kun je in een uurtje naar de Britse eilanden Jersey of Guernsey varen, heerlijk voor de fietsliefhebbers.
  Proef de heerlijke zeevruchten, ontdek de vele vissershaventjes en geniet vooral van al het comfort van Residence Les Hauts de la Houle!

  Boek Les Hauts de la Houle via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Frankrijk!