Bekijk grote foto's
Direct aan bos en duinen
1 km van het centrum van West-Terschelling
Rookvrij appartementencomplex met lift
Ca. 5 km van het strand
Brasserie De Bonte Piet met terras
Gratis draadloos internet in het gehele complex
 • Beoordeling8.6
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Landal West Terschelling - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal West Terschelling, Waddeneilanden

  Dit nieuwe appartementencomplex Landal West Terschelling ligt op een unieke locatie in de luwte van het bos bij het gezellige dorp West-Terschelling. Dit park wordt in het voorjaar van 2013 geopend. De 79 moderne appartementen kenmerken zich vooral door luxe en comfort.

  Dze locatie heeft een bijzonder centrale ligging. De 12 gezellige dorpjes van Terschelling zijn nooit ver weg en fietsen door de bossen rijdt u zo naar het 30km lange Noorzeestrand. U wandelt vanuit het appartementencomplex binnen vijf minuten naar het karakteristieke dorpje West-Terschelling met gezellige terrasjes, cafés en restaurants. Wist u overigens dat de haven van West-Terschelling de enige natuurlijke baai van Nederland is en gelijk een van de mooiste van Europa. Als dat niet het unieke eilandgevoel geeft. Tijdens uw verblijf op Landal West Terschelling hoeft u zich geen moment te vervelen. Rondom het park is een gevarieerd aanbod van activiteiten voor jong en oud. De parkreceptie kan u hier alles over vertellen. Er zit altijd vast wel iets voor u bij.

  In de omgeving van Landal West Terschelling zijn veel leuke activiteiten voor kinderen. Lekker spelen in het bos of de duinen! En wat te denken van een 30 km lange zandbak; het Noordzeestrand.


  Boek Landal West Terschelling via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!