Landal Puur Exloo Landal GreenParks vakantiepark

80 luxe vrijstaande vakantievillas in Drenthe
6 tot 12 -persoons duurzaam gebouwd
Voorzieningen in Hotel
Fietsen, wandelen
33 luxe vakantiehuizen
Wellness & fitness
 • Beoordeling8.6
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Landal Puur Exloo - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Puur Exloo, Drenthe

  Familieresort Puur Exloo ligt in Drenthe in een prachtig natuurgebied en grenst aan bossen en uitgestrekte vlaktes. Ontdek deze prachtig groene omgeving al wandelend of fietsend. Dit luxe vakantiepark met erg mooie en luxe recreatiebungalows is nieuw in het Landal vakantieparken-aanbod. Deze mooie nieuwe vakantiebestemming lig 15 kilometer van Emmen en ligt op korte afstand van de Hondsrug.

  Gasten van Landal PUUR kunnen gebruik maken van alle voorzieningen in het naastgelegen hotel. Het leuke en avontuurlijke wandelpad "het Sabeltandtijgerspoor" start op dit vakantieresort. Dat wordt een hele beleving voor de kinderen, lekker klimmen, springen en je evenwicht bewaren. Voor de zomer 2020 worden er nog enkele sport en buitenactiviteiten gerealiseerd op het park.

  Drenthe, lekker relaxen of actief de regio verkennen
  Je verblijft midden in de bossen van natuurgebied De Hondsrug. Ga er samen of met het hele gezin op uit in het veelzijdige Drentse landschap. Bekijk de historische hunebedden in Borger, ontdek gezellig Assen of sla een balletje op de golfbaan naast het park. Wandelen in de prachtige omgeving en verken met de kinderen het omgevallen bomenbos. Stap op de fiets voor een prachtige tocht langs heidevelden, veengebieden en door Drentse bossen.

  Boek Landal Puur Exloo via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!