Kleinschalige camping uitzicht op Siëna
Terrassencamping 15 min. van treinstation
Fijn zwembad met ligwei en panorama
Bezoek Siena vanaf de camping
Diverse busverbindingen naar Siena
Montalcino, Montepulciano
Monteriggioni of San Gimignano
Toscane ontdekken
 • Beoordeling8.0
 • KleinschaligS
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Colleverde - kijk voor de beste deals bij:
  Villatent Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Colleverde, Toscane en Elba

  Camping Colleverde is centraal gelegen in de buurt van Siena in Italië. Midden in Toscane op een topplek gelegen. Een bezoek aan Siëna is natuurlijk niet het enige pluspunt van deze Toscaanse camping. Het uitzicht op de stad, omliggende heuvels en druivenvelden is sowieso een genot. Doordat deze camping enkele jaren geleden flink is gerenoveerd zijn de voorzieningen allemaal keurig te noemen. Er is een fijn restaurant, een pizzeria, bar en supermarkt. Voor de waterratjes een fijn buitenzwembad met ligstoelen, een eigen bar en ligwei.

  Camping Colleverde is 5 ha. groot en heeft 220 plaatsen. Er zijn vele sportieve activiteiten die je vanaf de camping kunt uitvoeren, zoals fietsen en wandelen. In de omgeving kun je verschillende uitstapjes maken zoals uiteraard naar de stad Siena, Volterra, Pisa en Florence. De receptie helpt bij het organiseren van deze uitstapjes. Camping Colleverde in deToscane is een echte stadscamping waar kinderen én ouders een fantastische vakantie in Italië beleven.

  In hartje Toscane dichtbij Siena ligt camping Colleverde. Siëna staat bekend om zijn Palio (paardenrace) en het schelpvormige plein. Camping Colleverde is een prima uitvalsbasis om diverse uitstapjes in Toscane te maken. Je kunt bijvoorbeeld naar de kunst- en cultuurstad Florence gaan. Heb je de Chianti-wijn nog niet geproefd? Dan moet je zeker een mooie dagrit door deze streek maken en een wijnkelder aandoen. Bezoek de steden Montalcino, Montepulciano, Monteriggioni of San Gimignano. Een bezoek aan de kleinere stadjes Lucca, Pisa, Volterra en Vinci raden wij ook van harte aan. Een wandeling door het Toscaanse landschap of een duik in de zee is ook zeer de moeite waard.

  Boek Colleverde via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!