Bekijk grote foto's

Il Gabbiano Park Residence

Luxe vakantiepark
3 Zwembaden en kinderbad
Op slechts 1,5 km van het Gardameer
Wellness en restaurant
Uitstapjes: Verona en Venetië
 • Beoordeling8.7
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Wellness
 • Il Gabbiano Park Residence - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Il Gabbiano Park Residence, Gardameer

  Begin je dag met een échte Italiaanse ristretto!

  Il Gabbiano is een luxe vakantiepark met buiten en binnenbad, wellness en restaurant. Op slechts 1.5 km van het Gardameer, te midden van een uitgestrekt en zeer rustig, parkachtig landschap, ligt ''Park Residence Il Gabbiano'.

  Gastvrijheid staat hoog in het vaandel op Residence Il Gabbiano en alle faciliteiten zijn aanwezig om de gasten een ontspannen vakantie te bezorgen. De eigenaresse Chicca doet er werkelijk alles aan om het je als gast, groot en klein, naar de zin te maken.

  In het sfeervolle restaurant worden heerlijke Italiaanse specialiteiten klaargemaakt en op het gezellige terras is het bijzonder goed toeven met een glaasje van de lokale wijn! Residence Il Gabbiano beschikt over maar liefst twee openlucht zwembaden en daarnaast ook over een overdekt zwembad met jet-stream, whirlpool, sauna en zonnebanken, zodat je ook in het voor- en naseizoen heerlijk kunt ontspannen!

  Vanuit Residence Il Gabbiano kun je een scala aan leuke uitstapjes in de veelzijdige omgeving van het Gardameer ondernemen.

  Boek Il Gabbiano Park Residence via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!