Bekijk grote foto's

EuroParcs Utrechtse Heuvelrug

Mooi vakantiepark Utrechtse Heuvelrug
Glampen
Luxe vakantiewoningen
Restaurant op park
Overdekt zwembad
Animatie hoogseizoen
Spoorwegmuseum, Nijntjemuseum
Waterspeeltuin binnen
 • Beoordeling7.9
 • Groot parkL
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • EuroParcs Utrechtse Heuvelrug - kijk voor de beste deals bij:
  EuroParcs Bekijk
  prijs
  VacanceSelect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark EuroParcs Utrechtse Heuvelrug, Utrecht

  EurParcs de Utrechtse Heuvelrug in Maarn is een bijzonder mooi vakantiepark, de omgeving is veelzijdig en het is fantastisch om vanaf je vakantiepark de omgeving te gaan verkennen. Je zult verrast zijn van de prachtige natuur die de Utrechtse Heuvelrug biedt. Verder kun je hier ook nog eens comfortabel ingerichte vakantiewoningen en glampingstenten huren.

  Kiezen tussen een glampingvakantie of een luxe vakantiewoning?
  Behalve diverse modellen vrijstaande vakantiewoningen kun je op dit groene vakantiepark ook kiezen voor een Glampingtent. Deze vakantietent is stijlvol ingericht en geschikt voor max. 6 personen. Ook heeft deze safaritent met terras eigen sanitair.
  De kavels waarop de woningen staan zijn ruim waardoor je ook veel privacy hebt op het park. De omgeving is veelzijdig, volop natuur maar ook leuke dorpjes en enkele kastelen.

  EuroParcs de Utrechtse Heuvelrug is de perfecte uitvalsbasis om de Utrechtse Heuvelrug te ontdekken
  Het bungalowpark ligt bij het plaatsje Maarn en je vindt hier bossen, heidevelden, zandverstuivingen en vennen. En dat allemaal in een licht glooiend heuvellandschap. Op loopafstand van het vakantiepark ligt het Bosbad Henschotermeer waar je kunt afkoelen en relaxen aan het strand. Verder kunnen de jongste bezoekers deelnemen aan het recreatieprogramma dat in het hoogseizoen wordt aangeboden voor de gasten van het vakantiepark. En mocht je trek hebben na een flinke wandeling dan kun je volop genieten van een goede maaltijd in het restaurant op het park.

  Er is ook een klein binnenzwembad met peuterbad voor de jongste bezoekers en een klein zwembad voor de ouders en andere die een plons willen nemen.

  Wandelen, fietsen of gewoon even bijkomen
  In de directe omgeving van vakantiepark de Utrechtse Heuvelrug is voor ieder wat wils. In de bos-, heide en zandverstuivingen alom in de omgeving waar je mooie wandel- en fietstochten kunt maken. Natuurlijk is de stad ook dichtbij, denk aan het centrum van Utrecht of Amersfoort met Loods 5 om de hoek. De natuurrijke ligging van het vakantiepark is de ideale uitgangspunt voor spannende avonturen en bijzonder mooie verhalen om thuis na te vertellen, zowel voor jong als oud.

  Boek EuroParcs Utrechtse Heuvelrug via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!