Bekijk grote foto's

EuroParcs Utrechtse Heuvelrug

voorheen bekend als Allurepark Laag Kanje
Binnen Zwembad najaar 2021
Peuter/kleuterbad najaar 2021
Outdoor Speeltuin
Sport-/ speelvelden
 • Beoordeling7.9
 • Groot parkL
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • EuroParcs Utrechtse Heuvelrug - kijk voor de beste deals bij:
  EuroParcs Bekijk
  prijs


  Vakantiepark EuroParcs Utrechtse Heuvelrug, Utrecht

  EuroParcs heeft een nieuw park bij en de ligging op de Utrechts Heuvelrug zal meniggeen enthousiast maken. De omgeving is veelzijdig en het is fantastisch om vanaf je vakantiepark de omgeving te gaan verkennen, je zult verrast staan. Verder kun je op het boek comfortabel ingerichte vakantiewoningen huren. Van trekkershutten tot smaakvol ingerichte bungalows. De kavels waarop de woningen staan zijn veel ruim waardoor je ook veel privacy hebt op het park. Het park is nog in ontwikkeling (2020) maar EuroParcs doet zijn best om overlast zoveel mogelijk te beperken.

  EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug is de perfecte uitvalsbasis om dit veelzijdige gebied te bereiken.
  Het bungalowpark ligt bij het plaatsje Maarn en je vindt hier bossen, heidevelden, zandverstuivingen en vennen. En dat allemaal in een licht glooiend heuvellandschap. Op loopafstand van het vakantiepark ligt het Bosbad Henschotermeer waar je kunt afkoelen en relaxen aan het strand. Verder kunnen de jongste bezoekers deelnemen aan het recreatieprogramma dat in het hoogseizoen wordt aangeboden. In 2021 wordt het nieuwe zwembad geopend ook de jongste bezoekers kunnen dan spelen speteren in hun kleuterbad.

  In de directe omgeving van vakantiepark Resort De Utrechtse Heuvelrug is voor ieder wat wils. In de bos-, heide en zandverstuivingen alom in de omgeving waar je mooie wandel- en fietstochten kunt maken. Natuurlijk is de stad ook dichtbij, denk aan het centrum van Utrecht of Amersfoort met Loods 5 om de hoek. De natuurrijke ligging van het vakantiepark is de ideale uitgangspunt voor spannende avonturen en bijzonder mooie verhalen om thuis na te vertellen, zowel voor jong als oud.

  Boek EuroParcs Utrechtse Heuvelrug via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!