Emslandermeer

Veel faciliteiten
Golfbaan
Subtropisch zwemparadijs
Direct aan het meer
Aanlegsteiger boot
Visvijver
Gratis WiFi op park
 • Beoordeling7.8
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Emslandermeer - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Emslandermeer, Groningen

  Te midden van het unieke natuurgebied Westerwolde in de provincie Groningen ligt het 5-sterrenpark Parc Emslandermeer. Het park beschikt o.a. over een gezellig overdekt binnenplein met een croissanterie/cafetaria. Op het park wordt veel aandacht geschonken aan kinderen en dat gebeurt vanuit de gedachte dat ouders pas genieten als hun kinderen dat ook doen.

  Door het scala aan voorzieningen is het onmogelijk je te vervelen; een groot subtropisch zwembad met een waterglijbaan, minigolf en tafeltennis is slechts een kleine greep uit het totale aanbod. Het park beschikt bovendien over een eigen jachthaven en een boothelling. De liefhebbers mogen hun boot meenemen (diepgang 1.40 m, doorvaarhoogte 2,50 m; bij boeking opgeven). Ook is het mogelijk te vissen in het meer op het park en langs het kanaal (zolang er maar op het park gevist wordt).

  Golfen is een populaire sport op dit park; ook niet golfvaardigheidsbewijshouders hebben toegang tot de 9-holes oefengolfbaan met een driving range (tegen vergoeding). De drivingrange heeft een lengte van 175 meter en is gelegen naast het restaurant / clubhuis en beschikt over 8 overdekte afslagplaatsen. De eerste 5 holes van de golfbaan liggen verscholen in het bos van Barlage en zijn vrij kort, maar idyllisch gelegen in een oud verstuivinggebied, hier overheerst het suizen van de dennen. Hole 4 is het snoepje van de baan, hier sla je op 15 meter hoogte af tussen de boomtoppen door. Vanaf hole 6 kom je op een paar langere banen uit, drie par 4 banen en 1 par 5 baan. Allen prachtig gelegen langs de bosrand. Bovendien kunnen de kleintjes elders alvast oefenen op de minigolfbaan.

  Vele mogelijkheden dus voor zowel een ontspannende als een actieve vakantie in ontdekt Nederland!

  Boek Emslandermeer via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!