Chalet Resort Montafon

Klein vakantieparkje Vorarlberg
Boek een chalet met eigen sauna
Luxe zoals je thuis gewend bent
Comfortabel en modern ingericht
Gratis met 4 bergliften
Vlak bij Silvretta Hochalpenstaße
 • Beoordeling9.1
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Chalet Resort Montafon - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Chalet Resort Montafon, Vorarlberg

  Resort Montafon is een vrij nieuw resort! Vakantieparkje in het meest westelijke deel van Oostenrijk, Vorarlberg. Het bijzondere Montafondal met de imponerende bergen, nodigt uit om te gaan wandelen over maar liefst 1400 km aan wandelpaden .
  Het op een kleine heuvel gelegen resort biedt je een mooi uitzicht. Geniet van die prachtige bergen. Er zijn in het Montafon diverse gebergtes te onderscheiden, van het Raetikons in het noordwesten en het Verwall gebergte in het nooroosten tot de Silvretta in het zuiden met deels gletschers. Dit dal is al vele jaren zeer geliefd bij vakantiegangers. En niet zonder reden!

  Het vakantieresort bestaat uit z'n vijftig accommodaties die mooi verspreid over het terrein liggen. In stijl en met exclusieve comfort ingericht. WIFI is in alle accommodaties alsook in het hele parkje aanwezig. Hoogwaardige woonkwaliteit in een mooie natuurlijke omgeving. In de privé sauna is het genieten.

  Centraal in het parkje kun je in het cafe-restaurant snacks en maaltijden krijgen.
  Verder is er in het centrale gebouw een receptie en een kleine winkel. In St. Gallenkirch is een goede infrastructuur en hier kun je tegen betaling gaan zwemmen in het overdekte zwembad Aquarena dat op5 a 10 minuten lopen ligt. Ook zijn er in het dorp twee kinderspeelplaatsen.

  Boek Chalet Resort Montafon via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Oostenrijk!