Rustige terrassencamping, strand 15 km.
Zwembad buiten, apart kinderbad
Hoogseizoen animatie voor jong en oud
Fiets- en mountainbike-routes
In het ministaatje San Marino
Dagtrips naar Ravenne en Rimini
Bezoek Bologna en/of Modena
Goed restaurant
 • Beoordeling8.0
 • KleinschaligS
 • Bij het strand
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Centro Vacanze San Marino - kijk voor de beste deals bij:
  Villatent Bekijk
  prijs


   

  Glamping op Centro Vacanze San Marino

  Vakantiepark Centro Vacanze San Marino, Adriatische kust en Veneto

  Camping Centro Vacanze San Marino (terrassencamping) ligt vlak voor het centrum van San Marino (stadstaatje). in de regio Emilia Romagna. Deze camping is mooi groen aangelegd, terrasvormig en heeft veel goede voorzieningen. Voor de waterliefhebbers is er een mooi zwembad met terras. Ook kun je genieten van de heerlijke maaltijden die het goede restaurant aanbiedt. Als extra service gebruikt de camping een bus om haar gasten naar de meest interessante plekken in de omgeving te brengen.

  San Marino, het zelfstandige minirepubliekje, is niet aleen qua ligging erg mooi maar ook een winkelparadijs i.v.m. lagere belastingtarieven! Kamperen in de minirepubliek San Marino, dat is genieten van alle mooie steden, eten en drinken en slechts 15 km. van de mooie stranden bij Rimini.

  De kleinschalige camping Centro Vacanze San Marino ligt 400 meter boven zeeniveau, hier heb je een prachting uitzicht. Aan de ene kant kijk je uit op zee en kijk je de andere kant op de dan heb je uitzicht op het kasteel van San Marino.

  Op de camping is alles aanwezig voor een fijne kampeervakantie, zoals een restaurant, bar, sportfaciliteiten en een mooi aangelegd zwembad.
  De camping organiseert regelmatig sportieve fietstochten.

  Voor mensen die rust zoeken is dit ook een fijne camping.
  In de omgeving zijn veel interessante plaatsen, de camping heeft een bus die je regelmatig naar de meest fantastische plekken kan brengen.
  En die zijn er hier heel wat; voor alle leeftijden! Denk daarbij aan de steden Gradara en Ubino maar ook voor de kinderen zijn er heerlijke attractieparken.

  De omgeving van camping San Marino is prachtig en biedt daarnaast veel mogelijkheden om te shoppen. Ga zeker naar de hoofdstad San Marino, daar vind je heel veel winkels waar je belastingvrij kunt winkelen. Een bezoek aan de mondaine badplaats Rimini is ook zeer de moeite waard. Gaan er tieners mee op vakantie? Zij zullen zich zeker vermaken in de vele barretjes en discotheken die Rimini rijk is. Verder zijn de steden Bologna of Modena ook te bezoeken vanaf deze camping.

  Boek Centro Vacanze San Marino via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!