Centro Vacanze Il Borgo

Vriendelijk vakantiepark voor de hele familie
Zwembad en kinderbad
Uitstekend streekrestaurant
Uitstapjes: Elba, Pisa, Siena, Voltera
Op 7 km van de Toscaanse kust
 • Beoordeling8.3
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Centro Vacanze Il Borgo - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Centro Vacanze Il Borgo, Toscane en Elba

  Centro Vacanze Il Borgo is een groen park dat er naar streeft het landschap zo min mogelijk aan te tasten. Men is erin geslaagd gastvrijheid te combineren met milieuvriendelijke oplossingen zoals het opwekken van hun eigen elektriciteit en het zuiveren en verwarmen van het grondwater door gebruik te maken van de ruimschoots aanwezige Toscaanse zon. Het restaurant serveert heerlijke streekgerechten bereid met olijfolie van het land grenzend aan het park, begeleid door lokale wijnen.

  De aantrekkelijkheid van het fraaie en pittoreske Toscaanse landschap is door vele schrijvers beschreven. Ook schilders en fotografen hebben het in hun beelden vastgelegd.
  Voor gasten, die intens en in de vrije natuur van Toscane willen genieten, is Il Borgo een uitstekende keuze.

  Dit park heeft een eigen stijl en staat in opmerkelijk contrast met de accommodaties direct aan zee. Ruimte, rust en natuur zijn voor de eigenaar van Il Borgo duidelijke overwegingen geweest bij de bouw in 1992 van dit 14 ha. grote paradijsje. De comfortabele en smaakvol ingerichte vakantiewoningen liggen hier tegen een heuvelrug, temidden van pijnboombossen en olijfgaarden.

  Als je zin hebt in een zonnige stranddag ligt het strand van Cecina Mare of het bekende witte strand van Rosignano op 5 autominuten afstand. Het middeleeuwse Bibbona Guardistallo Muntescudaio, Casale Marittimo en Querceto liggen op een rijafstand van 10 minuten . Binnen een uur ben je in Volterra, San Gimignano, Pisa, Lucca met zijn prachtige Duomo di San Martino ende stad van Leonardo Da Vinci en Michelangelo: Florence.

  Boek Centro Vacanze Il Borgo via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!