Agriturismo Le Calle

In het hart van de Maremma
De perfecte plek voor een vakantie met kinderen
In contact met natuur en boerderijdieren
Wijnmakerij van Montecucco D.O.C. wijnen
 • KleinschaligXS
 • Buitenzwembad
 • Bergen of heuvels
 • Agriturismo Le Calle - kijk voor de beste deals bij:
  &Olives Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Agriturismo Le Calle, Toscane en Elba

  Agriturismo Le Calle ligt in het hart van de Maremma, zo’n 9 kilometer van Cinigiano en Paganico en het is werkelijk de ideale plek voor ontspanning in het heuvellandschap. Op de agriturismo leven diverse boerderijdieren, zoals schapen en ezels van het Amiata-ras, Cinta Senese varkens en Maremma-koeien. Met name kinderen zullen hier volop van genieten!

  De boerderij beslaat maar liefst 80 hectare en produceert excellente Montecucco D.O.C. wijnen, extra vergine olijfolie, Cinta Senese vleeswaren, honing, ontbijtgranen en groenten.

  Heerlijke uitstapjes naar kustplaatsjes aan de Tyrreense kust, zoals Castiglione della Pescaia, Marina di Grosseto en Marina di Alberese op iets meer dan 30 rijminuten zijn een aanrader.

  Agriturismo Le Calle bestaat uit 4 appartementen, waarvan 3 zich in het centrale gedeelte van de boerderij bevinden (Carola, Olinto en Bandiera) en de vierde, het vrijstaande huisje Casetta Le Calle, wat zo’n 2 kilometer verderop ligt. Deze laatste biedt volop privacy, maar is alleen bereikbaar via een onverharde weg, waarbij het gebruik van een hoog voertuig aanbevelenswaardig is.
  Naast het centrale gedeelte van de boerderij en naast het huis van de eigenaar, bevinden zich het zwembad van 6 x 12 meter, de wasserette, een badkamer met douche en een apart gedeelte met een kinderspeeltuin.

  In juni, juli en augustus organiseert de eigenaar tripjes over het terrein per Agribus, een alternatief voor de alom bekende paard en wagen in de vorm van een tractor met trailer. Na deze tochtjes, waarbij de gasten kunnen genieten van het prachtige landschap van de Maremma, wordt een smakelijk diner aangeboden met producten van de boerderij (inbegrepen bij een verblijf van minimaal 7 nachten), memorabele avonden in het gezelschap van de andere gasten en de eigenaar!

  Boek Agriturismo Le Calle via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!