Caravelle Camping Village

Kindvriendelijk vakantiepark Italiaanse Riviera
Gratis entree Aquapark Le Caravelle
50 terrasvormig gelegen bungalows
Zwembad met apart kinderbad
Kindvriendelijk
Centraal aan de Bloemenrivièra
Schaduwrijk familievakantiepark
Grenzend aan waterpretpark 'Le Caravelle'
 • Beoordeling7.2
 • Bij het strand
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Caravelle Camping Village - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Caravelle Camping Village, Liguria (Bloemenriviera)

  Villaggio Il Paese di Ciribi is centraal gelegen aan de Bloemenrivièra bij Ceriale. Dit schaduwrijke familipark heeft een zwembad en grenst aan het Waterpretpark Le Caravelle. Vakantiepark Il Paese di Ciribi ligt op ca. 200 meter van Aquapark 'Le Caravelle' met diverse zwembaden, kinderbaden en glijbanen. Waterratjes zullen hier hun hartje ophalen.

  Aan de rand van de plaats Ceriale ligt dit intieme en schaduwrijke vakantiepark met bungalows die eenvoudig ingericht zijn met terras om van het Italiaanse buitenleven te genieten.
  Het met veel olijvenbomen begroeide terrein van Il Paese di Ciribì grenst aan het bekende zwemparadijs 'Le Caravelle' (ingang op ca. 200 meter); een fantastisch waterpark met o.a. meerdere zwembaden, glijbanen, fast-rivers, een miniclub, waterdisco, bar en self-service restaurant. Als gast van 'Paese di Ciribì' heeft men in de periode ca. half juni tot begin september (afhankelijk van het weer) gratis toegang tot 'Aquapark Le Caravelle'.

  Naast diverse vakantiehuisjes, die deels op tegen de heuvel aangelegde terrassen zijn gesitueerd, omvat het park een kampeergedeelte. Het blauwe zeewater en de stranden van de Middellandse Zee ligt op loopafstand, evenals het leuk plaatsje Ceriale met een mooi historisch centrum.

  Eerdere gasten waarderen de mooie omgeving, het waterpark en de Italiaanse sfeer in het vakantiepark.

  Boek Caravelle Camping Village via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!