Bekijk grote foto's

Buitenplaats de Marke Van Ruinen

Prachtige villas met veel privacy
Voor liefhebbers van rust en natuur
Nabij Nationaal Park Dwingelderveld
Nabij Drents-Friese Wold
 • Beoordeling8.5
 • KleinschaligXS
 • Bosrijke omgeving
 • Buitenplaats de Marke Van Ruinen - kijk voor de beste deals bij:
  Summio Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Buitenplaats de Marke Van Ruinen, Drenthe

  Te midden van Drenthe in een prachtig groen bosrijk gebied, ligt verscholen tussen de bomen Summio Buitenplaats de Marke van Ruinen. In dit groene landschap met groene bossen, roze heide, ongerept waternatuurgebied kun je heerlijk tot rust komen in een luxe vakantiewoning. Wil je graag meer van de omgeving zien dan kun je in Drenthe volop je hart ophalen. Er zijn in deze charmante provincie volop bezienswaardigheden en gezellige dorpjes. Drenthe staat bekend om zijn prachtige wandel- en fietsroutes.

  Vergeet je wandelschoenen en fiets dus niet mee te nemen!
  Breng een bezoek aan Museumdorp Orvelte of aan de Historische Mariakerk te Ruinen. Niet ver van het park ligt Nationaal Park Dwingelderveld met de bekende schaapskooi. Ga uitgebreid winkelen in het brinkdorp Ruinen. Sla een balletje op een 19 holes golfbaan in Havelte of op de Pitch en Putt Gold in Koekange. Bezoek je liever een museum of galerie? Dan hebben Hoogenveen, Assen en Meppel een aantal verrassingen voor jou in petto.

  Rust, natuur, ontspanning en cultuur.
  De Marke van Ruinen heeft het allemaal. Voldoende mogelijkheden voor een veelzijdig verblijf in de prachtige provincie Drenthe!


  Boek Buitenplaats de Marke Van Ruinen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!