Kleinschalig vakantiepark
6- tot 8- persoonsvilla’s
Direct aan het Lauwersmeer
Mooi uitzicht op het water
Op loopafstand van de Waddenzee
Met de boot naar Schiermonnikoog
Flora en fauna ontdekken
Sommige villa's met whirlpool
 • Beoordeling9.0
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Winterverblijf
 • Baayvilla's - kijk voor de beste deals bij:
  Dutchen Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Baayvilla's, Groningen

  Wat dacht je van een vakantie direct aan het Lauwersmeer? De 6- tot 8-persoonsvilla's van het kleine vakantiepark Baayvilla’s liggen aan het Lauwersmeer in de provincie Groningen. Met een mooi uitzicht op het water, en de jachthaven op korte afstand, heb je wel de perfecte plek voor een vakantie aan het water gevonden. 's Morgens, voor het ontbijt, vanaf de steiger een frisse duik en daarna met de supboard het water op. En de zon zien ondergaan in de whirlpool in de tuin van je vakantievilla. Dus ben jij die watersporter, natuurliefhebber of ben je hier voor je rust dan heb je de perfecte vakantieplek gevonden. Verder kun je vanaf het park de Waddenzee te voet bereiken en een dagje Schiermonnikoog is zo geregeld.

  Natuur, rust en ruimte
  De natuur waarin jij vakantie viert, het Nationaal Park Lauwersmeer, is ook dé plek voor een heerlijke fiets- en wandelvakantie. De flora en fauna is hier geweldig. Op www.np-lauwersmeer.nl vind je alle informatie die je wilt weten over de omgeving waar jij vakantie viert.

  Een feest voor watersporters
  Het Lauwersmeer heeft veel vaarroutes die jou langs spots brengt waar jij uitgebreid de diversiteit van vogels in dit gebied kunt zien. Verder heeft dit grote watergebied alles in huis voor een dagje op of aan het water. Een dagje met een bootje op het water, surfen of zelfs waterskiën noem maar op. Er is zelfs een zeilschool naast het vakantiepark aanwezig.

  Zeehonden spotten
  Wat is er nu leuker dan zeehonden ontdekken tijdens een leuke tocht op het water. Er worden leuke tochten aangeboden in de directe omgeving van het vakantiepark. De boot maakt dan een tocht langs de zandplaten van het Wad en de Noordzee: spots waar je regelmatig zeehonden zult zien. Met name de kinderen zullen een bezoek aan Zeehondencentrum Pieterburen heel erg leuk vinden (ongeveer 30 minuutjes met de auto).

  Een dagje Schiermonnikoog tijdens je vakantie?
  Vanaf Lauwersoog kun je 5 keer per dag de boot naar Schiermonnikoog nemen. Wat erg leuk is om te doen sowieso. En ben je op de fiets dan kun je het eiland nog beter verkennen. Dat wordt een heerlijke dag op het charmante kleine waddeneiland. Ook de steden Groningen en Leeuwarden zijn een bezoek waard. Maak een leuke stadswandeling of ga lekker een dag winkelen. Dokkum is een mooie vestingstad met gezellige winkeltjes en leuke restaurants.

  Boek Baayvilla's via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!