Kleinschalig vakantiepark
6- tot 8- persoonsvilla’s
Direct aan het Lauwersmeer
Spectaculair vrij uitzicht
Op loopafstand van de Waddenzee
 • Beoordeling9.0
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Baayvilla's - kijk voor de beste deals bij:
  Dutchen Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Baayvilla's, Groningen

  Baayvilla’s is een nieuw, kleinschalig vakantiepark in Lauwersoog bestaande uit 6- tot 8- persoonsvilla’s, op een unieke locatie direct aan het Lauwersmeer.

  Baayvilla’s ligt op de grens van Groningen en Friesland in de luwte van een kleine jachthaven en hebben een spectaculair vrij uitzicht over het water. Op loopafstand van de Waddenzee en de boot naar Schiermonnikoog, een leuk uitstapje tijdens jouw verblijf! Het ideale buitenverblijf aan het Lauwersmeer voor watersporters, natuurliefhebbers en rustzoekers.

  Natuur
  Nationaal Park Lauwersmeer is uniek en je kunt hier eindeloos fietsen en wandelen. Kenmerkend is het open en uitgestrekte landschap, een aantrekkelijk leefgebied voor verschillende dieren en planten. Zo biedt dit landschap elk jaar aan honderdduizenden vogels rust en voedsel. Op www.np-lauwersmeer.nl vind je uitgebreide informatie over de unieke omgeving en de diverse natuurgebieden.

  Varen
  Je kunt op het Lauwersmeer diverse vaarroutes volgen van Natuurmonumenten langs mooie plekken om de prachtige vogels te bekijken. Daarnaast kun je uiteraard zeilen, surfen, roeien en waterskien op het water van dit weidse meer; naast park Baayvilla's ligt een zeilschool.

  Zeehonden kijken
  Vanuit Lauwersoog worden er diverse unieke zeehonden-vaartochten georganiseerd. Je vaart langs zandplaten, het Wad en de Noordzee: plekken waar zich veel zeehonden bevinden. Meer informatie is te vinden op www.lauwersoog.nl . Ook een bezoekje aan Zeehondencentrum Pieterburen is aan te raden (ongeveer een half uur rijden).

  Schiermonnikoog
  Vanuit de haven in Lauwersoog (enkele minuten lopen vanaf Baayvilla’s) kun je 5 x per dag met de boot naar Schiermonnikoog, een heerlijk dagje er op uit! Neem fietsen mee op de boot, zo fiets je gemakkelijk het eiland rond.

  Groningen, Leeuwarden, Dokkum
  De stad Groningen met haar vele winkels en gezellige terrasjes ligt op ongeveer 45 minuten rijden en is zeker een bezoekje waard. Ook de oude vestingstad Dokkum heeft leuke winkels en eetgelegenheden. De Friese hoofdstad Leeuwarden ligt op 44 kilometer afstand.

  Boek Baayvilla's via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!