Overnachten in een herderwagen
Overnachten in een boomhut
Sfeer van de goede oude tijd
Bezoek ook het Wildpark
Plezier voor jong en oud
 • Beoordeling8.6
 • Bosrijke omgeving
 • Attractiepark Tripsdrill - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs


   

  Accommodatie op Attractiepark Tripsdrill

  Vakantiepark Attractiepark Tripsdrill, Baden-Württemberg / Zwarte Woud

  De herderwagens en boomhutten van het attractieparkTripsdrill bevinden zich op slechts 10 minuten lopen van het park, omgeven door groen en gelegen midden in het bos.

  Kom en ervaar actie en pret in Attractiepark Tripsdrill! Tripsdrill heeft meer dan 100 attracties met als thema 'de regio Schwaben anno 1880'. Je geniet hier van een onvergetelijke ervaring waarin de sfeer van de goede oude tijd echt tot leven komt. De vele attracties bieden zowel jong als oud veel vermaak.

  Indrukwekkende hoogtes en spanning bij de vrije val, de sensationele houten achtbaan 'de Mammoet', een gezellige cruise over het molenmeer, een wandelingetje door de dorpsstraat of een stevige maaltijd met heerlijke lokale specialiteiten, dit allemaal en nog meer kun je verwachten in Attractiepark Tripsdrill. Maar, de pret houdt hier niet op! Met een entreebewijs voor het attractiepark krijgt u tevens toegang tot het Tripsdrill Wildparadies! Openingstijden: Tripsdrill is in de zomer geopend: 31 maart t/m 4 november Dagelijks van 9 tot 18 uur Entreeprijzen volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar 24,00 euro kinderen 4-11 jaar € 19,50 tot en met 3 jaar gratis 2-dagenkaart volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar 34,00 euro kinderen 4-11 jaar € 28,00 tot en met 3 jaar gratis Ligging: Tripsdrill ligt tussen Heilbronn en Stuttgart.

  In de Wildsau Schänke midden in het Wildparadies kun je heerlijk ontbijten van het uitgebreide buffet. Ook kun je in het park terecht voor Schwabische specialiteiten in het restaurant ?Gasthaus zur Altweibermühle?. In het attractiepark zelf vind je vele gezellige eettentjes.

  Boek Attractiepark Tripsdrill via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!