Bekijk grote foto's
Kindvriendelijk vakantiepark
Binnenbad en een Buitenbad
Gezellige horeca centraal gelegen
Animatie tijdens schoolvakanties
Fietsen en Wanden
Interactief spelen
Restaurant
Pretparken, musea, wandelen, fietsen
 • Beoordeling8.5
 • KleinschaligS
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Winterverblijf
 • Rheezerwold - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Rheezerwold, Overijssel

  Vakantiepark Rheezerwold bezorgt jou en je gezin een onvergetelijke vakantie in Overijssel. Dit fijne vakantiepark is voorzien van alle gemakken, moderne toiletvoorzieningen, verhuur van luxe stacaravans, trekkershutten of een sportieve kampeerbungalow. Verder een prachtig overdekt zwembad met sauna, een heerlijk buitenbad, gezellige horeca, veel sport- en spelgelegenheid en een gevarieerd recreatieprogramma.

  Heerlijk zwemmen en spelen buiten of overdekt
  ’t Rheezerwold heeft een sfeervol overdekt, verwarmd zwembad. Op de warme dagen is het centraal gelegen buiten-zwembad heel aantrekkelijk. Dit zwembad wordt verwarmd door middel van een reeks zonnecollectoren. Op het terras rond het zwembad staan ligstoelen waarop je heerlijk kunt relaxen in de zomerzon.

  Een tropisch aangelegd centrum
  Uniek is de compleet overdekte PLAZA met horecagelegenheid. Je zit lekker droog en aangenaam binnen terwijl je de indruk hebt buiten te zitten in een Mediterane sfeer omgeven door olijfbomen en palmen. Veel activiteiten zoals de 'knutselclub', het theater met Otto, Izzi, Elle en Wollie of playbackshows vinden hier ook plaats. Mocht je trek hebben na een heerlijke dag vol leuke activiteiten dan is er altijd het restaurant. Op de kleine, maar zorgvuldig samengestelde menukaart vind je zeker iets van jouw smaak.

  Vervelen doe je niet snel op Rheezerwold
  Op camping 't Rheezerwold wordt er alles aan gedaan om jou en je kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Er wordt een leuk, gevarieerd programma aangeboden. Vanaf de paasvakantie tot en met begin september en de herfstvakantie is er elk weekend en elke schoolvakantie een recreatieteam aanwezig. Zo zijn er in de ochtend de knutseluurtjes en in de middag staan sport en spel, waaraan het hele gezin kan deelnemen, centraal. Natuurlijk is het drukbezochte schatertheater de spectaculaire afsluiting voor de jongste leden van het gezin. De avonden worden gevuld met activiteiten voor de oudere jeugd en de volwassen gasten van het park.

  Overijssel staat garant voor een fijne vakantie
  Deze vakantieregio bij uitstek, kenmerkt zich door de rivier de Vecht, die vanuit Duitsland de gemeente Hardenberg instroomt op zijn weg naar eindpunt Zwolle. In het dal wisselen weidse akkers met prachtige vergezichten zich af met bossen en heidevelden en het spreekt voor zich dat hier talrijke fiets- en wandelroutes zijn uitgezet. In de nabije omtrek zijn pretparken, kastelen, musea en een dierentuin aanwezig en tal van andere uitstapjes mogelijk. Een 'dagje Duitsland' maakt het vakantiegevoel helemaal compleet. Uit bovenstaande informatie kun je opmaken dat de omgeving van camping ’t Rheezerwold zeer geschikt is voor zowel gezinsvakanties, als voor vakanties van jonge en/of actieve senioren.

  Boek Rheezerwold via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!