Ai Pozzi Village Spa Resort

Nieuw vakantiecomplex met appartementen
Ruime binnen en buitenzwembaden
Op ca. 1 km van zee
Strandservice bij privéstrand
Bezoek Genua en San Remo
 • Beoordeling8.0
 • Bij het strand
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Wellness
 • Ai Pozzi Village Spa Resort - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ai Pozzi Village Spa Resort, Liguria (Bloemenriviera)

  Ai Pozzi Village Spa Resort is een leuk modern vakantie complex.. Dit mooie vakantiepark ligt in het badplaatsje Loano en slechts op 1 km afstand van het privéstrand. Het resort bestaat uit hotelkamers en appartementen, gelegen in verschillende gekleurde gebouwen. De vele voorzieningen zoals mooie buitenzwembaden en een uitgebreid wellnesscentrum maken Ai Pozzi Village Spa Resort tot een ideale vakantiebestemmingen voor jong en oud.

  Het gezellige centrum van Loano ligt op ca. 1 kilometer van Ai Pozzi Village Spa Resort. Hier vind je smalle steegjes met leuke winkels en goede restaurants, waar je heerlijke visspecialiteiten kunt proeven.

  Kinderen zullen zich uitstekend vermaken in de verschillende zwembaden, het kinderbad en op de glijbaan. Ook is er een tafeltennistafel en een tennisbaan. Wil je helemaal ontspannen? Dit kan in het 600m² grote wellnesscentrum met o.a. een sauna, stoombad, jazucci, binnenzwembad en massages. Het binnenzwembad is voor kinderen onder 16 jaar alleen toegankelijk met ouders tussen 10:00-13:00 uur.

  Village Spa Resort Ai Pozzi is een prachtig familievakantiepark aan de Italiaanse Bloemenrivièra
  Het centrum van Loano is te bereiken met een gratis shuttlebus. In het levendige centrum zijn veel winkels, bars en restaurants. Vanuit Loano kun je alle kanten op. Zo kun je bijvoorbeeld de indrukwekkende stad Genua met haar mooie oude centrum bezoeken. En vergeet ook niet het grote Acquario di Genova, een van de grootste en meest veelzijdige aquariums van Europa. Bijzonder is een bezoek aan Seborga, een onafhankelijke republiek in Italië. Zo hebben ze hier hun eigen munt, politie en koning! Even sleutelen aan jouw kennis van de Franse taal? Frankrijk is binnen een uur te bereiken. ”Deux café et deux morceaux de gâteau s’il vous plaît!”….piece of cake!

  Boek Ai Pozzi Village Spa Resort via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!