De Krim Texel

De Krim Texel: Uniek Texels recreatiebedrijf
Met een groot hart voor Texel
In een halve eeuw is De Krim Texel uitgegroeid van een kleine camping in De Cocksdorp tot een recreatiebedrijf met negen exploitaties. Een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Met 13.000 slaapplaatsen (ca. 30% van het marktaandeel op Texel) is De Krim Texel de grootste recreatieaanbieder van het eiland. Het is ook een solide organisatie, met een stabiel bestuur, een gezonde balans en resultaat, die veel werkgelegenheid biedt aan Texelaars. Een krachtige speler in de toeristische sector en van grote economische betekenis voor het eiland.

Voor de lokale initiatiefnemers stond 50 jaar geleden de potentie en ontwikkeling van het noorden van Texel voorop. En ze mogen trots zijn! De filosofie is bij De Krim Texel nog steeds springlevend. Dit uit zich onder andere in de keuze van de leveranciers, sociaal personeelsbeleid en de ondersteuning van maatschappelijke en culturele activiteiten op Texel.

De filosofie wordt gedragen door de aandeelhouders, die in hoofdzaak van Texel komen. Zij hebben niet alleen oog voor het behaalde resultaat, maar hechten vooral belang aan de continuïteit van de onderneming en de betekenis van De Krim Texel voor de Texelse samenleving. De Krim Texel zal zich ook in de toekomst blijven richten op initiatieven die belangrijk zijn voor de vitaliteit van het gehele eiland.
Lees meer »

1 park van De Krim Texel

Binnen- en buitenzwembad
Ook chalets met sauna
Super kindvriendelijk
Diverse speelfaciliteiten
Ook leuk voor tieners
Vakantiepark De Krim is het fijnste vakantiepark van Texel en de Waddeneilanden. Kies je voor een topvakantie op de Krim op Texel dan kies je voor een fijn zwembad, enkele restaurants en veel parkvoorzieningen! Zoek je een ingerichte accommodatie op Texel dan zit je op vakantiepark de Krim goed er is een ruime keuze...
Boek dit vakantiepark bij
Vacanceselect Bekijk
prijs


Toon alleen favorieten
klik op park-icon voor meer info