Rustig gelegen
Vlakbij Winterberg
Ook perfect voor een zomervakantie
Kleinschalig
Uitzicht over Postwiese
Prachtige wandelpaden
Mountainbiken
 • KleinschaligXS
 • Bergen of heuvels
 • UplandParcs Haus Bergsicht - kijk voor de beste deals bij:
  UplandParcs Bekijk
  prijs


  Vakantiepark UplandParcs Haus Bergsicht, Nordrhein-Westfalen / Eifel / Sauerland

  Op slechts 10 minuten van het bekende Winterberg vind je UplandParcs Haus Bergsicht in het dorpje Neaustenberg. Vanaf dit kleinschalige appartementencomplex heb je prachtig uitzicht over het skigebied Postwiese. Dit zorgt ervoor dat je in de winter binnen 5 minuten op de piste staat, of als mountainbiker in de zomer zo een start kan maken in een leuk downhill gebied. Uiteraard kan je ook als wandelaar zowel in het winter als in het zomerseizoen diverse paden bewandelen in deze mooi omgeving. Genoeg echt Duitse natuur in de omgeving om van te genieten!

  Midden in een Natuurgebied
  Het appartementencomplex ligt midden in een natuurgebied, met tegenover de Postwiese, en vlakbij de Kahler Asten (de op een na hoogste berg van het Sauerland). Vanaf het complex lopen direct diverse wandel en fietsroutes. Het centrum van Neaustenberg ligt ook om de hoek, en hier vind je onder andere een bakker, slager, skiverhuur en natuurlijk diverse leuke restaurantjes. Binnen 10 minuten sta je verder in het bruisende centrum van Winterberg. Daar kun je de zomerrodelbaan bezoeken, heel leuk en ook wel een beetje spannend. Of voor nog meer spanning kun je de boomtoppen van het klimbos ontdekken.

  De appartementen van UplandParcs Haus Bergsicht zijn zeer geschikt voor gezinnen van 4 tot 6 personen en liggen allemaal in het kleinschalige appartementenhuis met slechts 6 appartementen. In de meeste appartementen heb je een prachtig uitzicht over de omgeving en kan je tot rust komen op terras of balkon. Uiteraard heeft elk appartement een fijne keuken, een lichte woonkamer, moderne badkamer en fijne bedden. De appartementen zijn sfeervol en luxe ingericht voor jouw perfecte verblijf in de omgeving van Winterberg!  Boek UplandParcs Haus Bergsicht via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!