Terme Topolsica

8.4
Familiepark voor jong en oud
Rustig gelegen
Meerdere zwembaden
Gratis wifi
Wellness center
Uitstapjes naar Maribor en Ljubljana
Terme Topolsica - de beste prijzen en boeken bij:
TUI Bekijk
prijs
Vacanceselect Bekijk
prijs

Over vakantiepark Terme Topolsica, Slovenië

Terme Topolsica is een heerlijk kleinschalig vakantiepark waar de hele familie zich zal vermaken. Tal van recreatieve mogelijkheden, waaronder buitenzwembaden alsmede een overdekt zwembad en Wellness maken uw verblijf tot een onvergetelijke tijd.

Terme Topolsica inTopolsica wordt beschermd voor de Noordenwind door de heuvels, terwijl naar de zuidzijde toe het land juist steeds vlakker wordt. Deze ligging zorgt voor meer zon en minder mist. U en uw gezin wonen hier op 10 minuten lopen van het centrum. Het vakantieparkje is rustig gelegen, maar toch eenvoudig en goed bereikbaar.

Zowel families met als zonder kinderen kiezen voor Terme Topolsica want er is van alles te doen:
· Water Park Zora, verschillende binnen- en buitenbaden (1760 m²)
· 10.000 m² aan zonneterrassen en ligweiden
· Fietsverhuur, tennisbanen en georganiseerde wandeltochten

Ook in de omgeving van Terme Topolsica is het goed toeven. Zo kunt u hier in de bossen heerlijk wandelen. Daarnaast biedt de centrale ligging u de mogelijkheid voor een dagexcursie naar mooie steden als Maribor en Ljubljana. Bovendien bevindt u zich hier op ca. 150 km van de historische plaats Graz in Oostenrijk welk bezoek goed met die aan Maribor gecombineerd kan worden. Ook interessant; bezoek de prachtige Alpen Vallei genaamd de Opper Savinja Vallei met z'n historische dorpjes!


Boek Terme Topolsica via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Slovenië!