Sol Katoro for Plava Laguna

Familievakantie
Zwembad aan het strand
Miniclub
Direct aan strand
Luxe appartementen
Geschikt voor stellen en jongeren
Ga met resorttreintje naar Umag
 • Beoordeling6.2
 • Bij het strand
 • Bij het water
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Sol Katoro for Plava Laguna - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Sol Katoro for Plava Laguna, Istrië

  Vakantiepark Sol Katoro is een grootschalig vakantiepark direct aan zee en strand in Istrië. Op het park bevinden zich mooie zwembaden en veel ruimte om te relaxen. Deze gerenoveerde zone fijn dichtbij zee en strand, ideaal!

  Prachtige volledig gerenoveerde appartementen aan de baai van Katoro. Het resort beschikt over een buitenzwembad aan zee en er zijn veel sportfaciliteiten. Zeer geschikt voor een familievakantie onder de Adriatische zon.

  Het is hier direct aan zee dubbel genieten van alle faciliteiten:
  · Groot buitenzwembad direct aan zee
  · Veel georganiseerde sportactiviteiten en avondanimatie
  · Pizzeria bij het zwembad en snackbar aan het strand


  De stranden van Umag bestaan uit betonplateaus en de zeebodem is bedekt met rotsen, stenen of kiezels. Op alle stranden zijn ligbedden en parasols te huur en op vrijwel alle stranden zijn toiletten en douches aanwezig. Ook zijn er voldoende horecafaciliteiten als restaurants, bars en cafetaria. Op het Punta-, Stella Maris - en Polynesia-strand is ook aan de kinderen gedacht: hier zijn speeltoestellen geplaatst. Het Polynesia-strand en het Katoro-strand liggen aan een baai en het Stella Maris-strand ligt op een landtong.

  Umag heeft een klein stadsmuseum. Deze ligt op een smalle landtong in het centrum. In het kleine museum zijn archeologische opgravingen uit Umag en omgeving te zien. Ook in het centrum staat de St. Peregrinus Kerk. Deze 18-eeuwse kerk heeft muren met relief uit de 14e eeuw en een 18e-eeuws orgel. Daarnaast heeft Umag een klein zeeaquarium met de meest kleurrijke vissen.

  Boek Sol Katoro for Plava Laguna via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Kroatië!