Direct aan zee en strand
Veel (watersport)faciliteiten
Groot zwembad
Uitgebreid animatieprogramma voor alle leeftijden
Bezoek het Amfitheater
 • Beoordeling8.4
 • Bij het strand
 • Buitenzwembad
 • Amarin - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Amarin, Istrië

  Toplocatie aan de Adriatische Zee! Vakantiepark Amarin ligt direct aan het strand. En daar zult u heel wat uurtjes vertoeven! Genieten van de zon, de kinderen spelen in het water… Ook kunt u hier bootjes en waterfietsen huren, paragliden, waterskiën en zelfs een ritje op de bananenboot maken (tegen betaling)!

  Het prachtige uitzicht op het centrum van Rovinj (4 km) aan de andere kant van de baai is een uniek decor. Het groene Amarin beschikt over vele faciliteiten en is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en tieners. Met hun nieuwe vriendjes zullen zij zich dagenlang vermaken in het zwembad (227 m²) met waterglijbaan en een apart ondiep kinderbad, in de speeltuin en op de sportvelden: samen volleyballen, basketballen, voetballen en tennissen. Of misschien spelen zij liever een potje tafeltennis of minigolf? In het hoogseizoen is er een uitgebreid animatieprogramma. Want als de kinderen het naar hun zin hebben, dan heeft u dat ook!

  Lekker uitrusten, genieten van de sfeer en op z'n tijd een hapje en een drankje in een van de restaurants of de bar. Ook voor de boodschappen, het huren van fietsen, een massage, de kapper, internet en wasserette (tegen betaling) hoeft u het park niet af. Maar wij raden u aan om toch een paar dagen op stap te gaan in de schitterende en interessante omgeving. Maak eens een fiets- of autotocht door het binnenland van Istrië. Olijf- en wijngaarden wisselen elkaar af en in de kleine dorpjes lijkt het soms of de tijd heeft stil gestaan. Maak een stop bij een wijnboer, proef de huisgemaakte wijn en koop voor een zacht prijsje een mooie fles! Veel plaatsen in Istrië, in het bijzonder aan de kust, doen met hun rijke geschiedenis en monumenten Italiaans aan.

  Zeker de moeite waard zijn de historische stadjes Porec (43 km) en Pula (35 km), en ook Rovinj is een juweeltje! Oorspronkelijk bouwden de Romeinen het havenstadje op een eiland, maar in 1763 is de vaargeul die Rovinj van het vasteland scheidde, gedempt. Neem de tijd om door de smalle straatjes te slenteren en te genieten van het straatbeeld. Bezoek de kathedraal en de aangrenzende klokkentoren die lijkt op de San Marco in Venetië. 's Avonds tafelen in een restaurantje en genieten van een Italiaans ijsje in de gezellige haven, en u kunt terugkijken op een fantastische dag!


  Boek Amarin via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Kroatië!