Residence Vico

8.4
Mooi vakantiepark, geschikt voor jonge gezinnen
Zwembad met kindergedeelte
Spacentrum
Uitstapje: Gardameer, Verona
Residence Vico - de beste prijzen en boeken bij:
Vacanceselect Bekijk
prijs
Foto vakantiepark Residence Vico

Over vakantiepark Residence Vico, Lombardia

Vakantieparkinfo: Residence Vico, direct gelegen aan het Idromeer is een comfortabel en luxe vakantiepark met mooi zwembad.

Verscholen tussen de uitlopers van de Dolomieten ligt het prachtige Idromeer waar recentelijk dit gloednieuwe 4-sterren vakantiepark is aangelegd. De gebouwen gaan op in de fantastische omgeving.

De ligging van Residence Vico is zeer gunstig, vanaf het park neem je zo een duik in het schoonste meer van Italië, het Idromeer. Zeilers en Surfers kunnen hun hart ophalen op dit motorbootvrij meer.

Maakt u graag een uitstapje dan biedt de omgeving hier volop gelegenheid toe; breng eens een bezoek aan de gezellige plaatsjes rond het meer of aan een van de nabij gelegen nationale parken. Maar ook de iets verder gelegen cultuursteden als Milaan, Verona of Venetië zijn als dagtocht prima te ondernemen.

Bij het vakantiepark zelf is het ook goed toeven, o.a. bij het prachtige zwembad. Of laat jezelf eens lekker verwennen in het 'health and beauty center'. Het park bestaat totaal uit 22 appartementen alle smaakvol en comfortabel gemeubileerd.

Boek Residence Vico via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!