Residence Vico

Mooi vakantiepark, geschikt voor jonge gezinnen
Direct aan het Idromeer
Zwembad met kindergedeelte
Uitstapje: Gardameer, Verona
Lekker fietsen, verhuur MTBs en EMTBs
 • Beoordeling8.5
 • Bij het water
 • Buitenzwembad
 • Wellness
 • Bergen of heuvels
 • Residence Vico - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Residence Vico, Lombardia

  Vakantieparkinfo: Residence Vico, direct gelegen aan het Idromeer is een comfortabel en luxe vakantiepark met mooi zwembad.

  Verscholen tussen de uitlopers van de Dolomieten ligt het prachtige Idromeer waar recentelijk dit gloednieuwe 4-sterren vakantiepark is aangelegd. De gebouwen gaan op in de fantastische omgeving.

  De ligging van Residence Vico is zeer gunstig, vanaf het park neem je zo een duik in het schoonste meer van Italië, het Idromeer. Zeilers en Surfers kunnen hun hart ophalen op dit motorbootvrij meer.

  Maakt u graag een uitstapje dan biedt de omgeving hier volop gelegenheid toe; breng eens een bezoek aan de gezellige plaatsjes rond het meer of aan een van de nabij gelegen nationale parken. Maar ook de iets verder gelegen cultuursteden als Milaan, Verona of Venetië zijn als dagtocht prima te ondernemen.

  Bij het vakantiepark zelf is het ook goed toeven, o.a. bij het prachtige zwembad. Of laat jezelf eens lekker verwennen in het 'health and beauty center'. Het park bestaat totaal uit 22 appartementen alle smaakvol en comfortabel gemeubileerd.

  Boek Residence Vico via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!