Kingsize villas
Op ca. 2km van het strand
Villas met privézwembad
Buitenzwembad
Tennisbaan
Gratis WiFi in openbare ruimte
Nederlandstalig beheer
Tennisbaan en speeltuin
 • Beoordeling8.3
 • Bij het strand
 • Buitenzwembad
 • Oasis Les Jardins - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Oasis Les Jardins, Pays de la Loire en Vendée

  Het plaatsje Le Château-d'Olonne grenst aan het toeristische Les Sables-d'Olonne met zijn brede, vlakke zandstrand. Heerlijke dagen aan zee want voor de kinderen is het fantastisch om lekker te spelen in het zand en bij de branding! Ook is er een gezellige boulevard met uiteraard casino's en vele terrasjes en restaurantjes. Voor de afwisseling noemen we de dierentuin, het schelpenmuseum en het zandmuseum. En langs de hele kust liggen plaatsjes met haventjes, visrestaurantjes en diverse watersportactiviteiten.

  Maar de Vendée heeft meer moois dat zeker de moeite waard is. In Talmont-St. Hilaire (12 km) bevinden zich het Château de Talmont en een gezellige winkelstraat. De Marais Poitevin beginnen na La Tranche-sur-Mer (42 km). Deze moerassen vormen een doolhof van dichtgegroeide kanalen waar zeldzame orchideeën en waterlelies groeien. Vanuit verschillende plaatsjes kunt u hier boottochten maken in de zogenoemde 'platbodems'; het gebruikelijke vervoersmiddel in dit gebied! En wat zeker niet mag ontbreken, is een bezoek aan het Puy du Fou (99 km), waar elke Fransman het over heeft. U maakt er een reis door de geschiedenis; verschillende thema's worden uitgevoerd door honderden acteurs. Dit grootste nachtelijke schouwspel ter wereld is een fantastisch klank- en lichtspektakel. Gaat u vanuit Le Château-d'Olonne noordwaarts richting Ile de Noirmoutier, dan passeert u de badplaatsen St. Gilles-Croix-de-Vie (33 km) en St. Jean-de-Monts (49 km). Voor een dagje winkelen kunt u naar La Roche-sur-Yon (38 km). Overigens is dit gebied een walhalla voor golfliefhebbers met maar liefst vijf golfbanen in de omgeving! 18-Holes golfbanen vindt u onder andere in Olonne-sur-Mer (6,5 km), L'Aiguillon-sur-Vie (24 km) en St. Jean-de-Monts. Supermarkt in Les Sables-d'Olonne. Bakker en kruidenier in Le Château-d'Olonne.

  Leven als een God in Frankrijk. De perfecte openingszin voor dit schitterende park met luxe villa's. Alle villa's beschikken over een eigen privé-zwembad (min. oppervlakte 20 m², diep 1.55 m). De zee ligt al op 800 m, het strand van Tranchet op 1,3 km, verscholen tussen de rotsen van het meest zuidelijke puntje van de baai, en het centrum van Le Château-d'Olonne op 1,5 km. Heerlijk iedere dag met de fiets erop uit (fietsverhuur op het park)! Het beheer is in Nederlandse handen en zij doen hun uiterste best om alles tot in de puntjes te verzorgen. Het ruim opgezette park wordt goed onderhouden en de bomen en plantenperken maken het groene geheel compleet. In het omheinde speeltuintje kunnen de kleintjes lekker spelen, er is een jeu-de-boulesbaan, twee tafeltennistafels, een tennisbaan en een gezamenlijk zwembad (12 x 12 m, diep 0.90 - 1.50 m ) met kinderbadje en ruim terras rondom. En heeft u 's avonds een keer geen zin om te koken? Dan kunt u naar het restaurantje dat prima maaltijden verzorgt. Bij de receptie (Nederlands gesproken) kunt u terecht voor toeristische informatie.


  Boek Oasis Les Jardins via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Frankrijk!