Ruim opgezette kindvriendelijke familiecamping
Glamping, stijlvol kamperen in de Dordogne
Zwembad met kleuterbad en ligweide
Zwemmeer, ligwei, vlonder
Hoogseizoen Nederlandse animatie
Kastelen, grotten, oude steden, rivieren, markten
Nederlandse leiding
6 golfbanen in de regio
 • Beoordeling8.3
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Lestaubière - kijk voor de beste deals bij:
  Villatent Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Lestaubière, Dordogne

  Camping Lestaubière is een echte gezinscamping, onder Nederlandse leiding en gelegen in het centrum van de Dordogne in een prachtige rustige omgeving tussen Périgueux en Bergerac. De camping is 23 hectare groot en ruim opgezet. Op een parkachtig deel van 9 hectare bevinden zich de kampeerplaatsen, allemaal minimaal 160m². De camping ligt op de gehele zuidkant van een heuvel met een prachtig uitzicht op de omgeving. Op het centrale terras, onder de platanen, kijk je uit op de vallei, het meertje, het zwembad en de speeltuin.

  Kindvriendelijke glampingcamping in de Dordogne
  Door de ruime opzet van het terrein is er een goed overzicht voor de ouders op de kinderen. De camping heeft een zwembad en peuterbad met ligweide, een zwemmeertje en kinderstrandje. Midden in het meertje ligt een vlonder waar de kinderen op kunnen zonnen of vanaf kunnen springen.

  Er is een voetbalveld, een beach-volleyballveld, 2 jeu de boules banen, tafeltennistafels, snooker biljart en een kleine speelhal. En natuurlijk is er nog het meertje waar gevist kan worden en waar af en toe viswedstrijden gehouden worden. Verder wordt er in het hoogseizoen een leuk kindvriendelijk programma aangeboden door een Nederlands animatieteam. Voor de oudere jeugd is er een verzamelplaats waar ze ’s avonds ongestoord bij elkaar kunnen zijn. Daar kan ook (onder begeleiding) een kampvuur worden gemaakt.

  Een aantal keer per week worden er op het centrale terras smakelijke menu’s geserveerd, en in het hoogseizoen kun je hier dagelijks terecht voor vers gebakken pizza’s. Ook is de snackbar, voor het afhalen van friet en diverse snacks, in het hoogseizoen dagelijks geopend.

  De Dordogne ontdekken
  In het dorp, op 500m afstand, ligt een tennisbaan. In de nabije omgeving zijn er 6 prachtige golfbanen en een driving range-/instructiebaan in Bergerac. Wekelijks wordt een bezoek aan de kartbaan, paintballterrein en aan een wijnchâteau georganiseerd.

  In het hoogseizoen is er een uitgebreid animatieprogramma voor kinderen en volwassenen, verzorgd door het Lestaubiere-team. Camping Lestaubière ligt tussen de historische steden Bergerac en Perigueux, allebei zeer de moeite waard voor een dagtochtje. De Dordogne heeft vele mooie kastelen, grotten, mooie historische steden, charmante dorpjes, rivieren en heerlijke wijnen.

  Boek Lestaubière via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Frankrijk!