Legoland Feriendorf

Feest voor groot en klein
Dappere ridders/stoere piraten
Overnachten naast het park
Familievriendelijk vakantiepark
Gezellige ruime vakantiewoningen
Vakantiehuisjes in LEGO-look
Speeltuin bij het meer
 • Beoordeling8.1
 • Legoland Feriendorf - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Legoland Feriendorf, Beieren

  LEGOLAND® Duitsland ligt in het Duitse plaatsje Günzburg tussen Stuttgart en Ulm. Het is het vierde park van LEGOLAND® en heeft meer dan 40 attracties en shows. Hier wachten acht avonturenwerelden met meer dan 50 attracties op kleine en grote bezoekers. Hier wordt je een echte held of verover het park als dappere ridder of piraat.

  LEGOLAND® is speciaal voor families met kinderen in de leeftijd van 3 t/m 13 jaar. Voor de liefhebber en verzamelaar van LEGO® is het een absolute must! Kinderen kunnen hier spelen, uitproberen, ontdekken, lachen, bouwen, hun durf testen en dat allemaal tegelijk. Het park is een combinatie van attracties, vermaak en op een speelse manier iets leren. In het hart van het park bevindt zich Miniland waar op schaal wereldberoemde steden en landschappen gedetailleerd zijn nagebouwd met uiteraard LEGO® stenen. Kinderen kunnen ook hun eigen kunstwerk bouwen met de meest kleurrijke stenen, die uiteraard ook gekocht kunnen worden. U betaald naar gewicht, bakken vol met ook de meest zeldzame stenen, zijn los verkrijgbaar. Het aanbod is groot en veelzijdig: als u de tijden van de ritten en de avonturen van alle attracties bij elkaar optelt, komt u op maar liefst twaalf uur puur vermaak zonder pauzes!

  De vakantiebungalows in de typische kleurrijke LEGO-look zijn vormgegeven volgens de themagebieden van het park en brengen de gasten naar de wereld van piraten, ridders en coureurs. Ook is er een centraal gebouw met receptie, ontbijtrestaurant en LEGO Shop en een buitenbereik met een kunstmatig meer bij het vakantiepark. In het gezinsvriendelijke LEGOLAND-vakantiepark kunnen de gasten het bezoek aan het attractiepark combineren met een onvergetelijk verblijf. Na een nacht in het Piratenhuis en een ontbijt met LEGOLAND-draak Olli kunt u meteen het park weer in om nieuwe avonturen te beleven. Op het vakaniepark is ook een bowlingbaan en een klimparcours.

  Openingstijden: LEGOLAND® is in 2014 geopend van 5 april t/m 02 november, dagelijks van 10:00 tot 18:00 uur. In het weekend en tijdens de vakantieperiodes is het park langer geopend.

  Boek Legoland Feriendorf via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!