Bekijk grote foto's
124 bungalows
Zeer kindvriendelijk
Geliefd bij Nederlanders
Uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving
Overdekt en openluchtzwembad
 • Beoordeling7.1
 • KleinschaligS
 • Bij het strand
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Landal Middelfart - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


   

  Accommodatie op Landal Middelfart

  Vakantiepark Landal Middelfart, Zuid-Denemarken

  Vlakbij de brug over de Kleine Belt, de verbinding tussen Jutland en het eiland Funen, ligt Landal Middelfart temidden van een bosrijke omgeving. Naast het park ligt het prachtige beukenbos, dat deel uitmaakt van Hindsgavl Dyrehave. Ontdek de natuur of ga de regio verkennen vanaf het water met een sejletur kajak. Het park ligt direct naast Fænøsund, die samen met Lillebælt veel plezier biedt voor watersporters.

  Gasten van Landal Middelfart krijgen toegang tot het zwembad, in de zomermaanden biedt het buitenbad verkoeling en plezier. U kunt zich ook vermaken bij een van onze andere activiteiten op het park, zoals: de creative workshop, op het voetbalveld, in de speeltuin, speurtochten en leuke spelletjes voor het hele gezin.

  Dit gebied is zeer geschikt voor fietstochten en biedt daarnaast tal van mogelijkheden voor het maken van uitstapjes zowel op Funen als op het vasteland van Jutland.

  Een bezoek aan het gezellige Odense is ook voor families met kinderen een aanrader naast de vele authentieke Deense vakwerkhuisjes in de historische binnenstad is er het H.C. Andersen museum waar vele activiteiten dagelijks worden georganiseerd. Op Funen bevinden zich tal van kastelen waarvan Egeskov Slot zonder twijfel één van de meest indrukwekkendste is!

  Boek Landal Middelfart via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Denemarken!