Enjoy Resort Marina Fiskenaes

Prima voor tussendoorvakantie
Ruime, luxe bungalows
Sauna & jacuzzi in huis
Uitgebreide wellness
Binnenbad met glijbaan
 • Beoordeling8.2
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Enjoy Resort Marina Fiskenaes - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Enjoy Resort Marina Fiskenaes, Zuid-Denemarken

  Dit aantrekkelijke vakantiepark is gelegen in de buurt van de plaats Gråsten in het zuiden van Jutland. Het is een mooi gebied met beukenbossen en glooiende vlaktes. Op slechts 25 km van de Duits-Deense grens ligt aan het fjord dit ruim opgezette vakantiepark voorzien met grote, luxe bungalows. Door de gunstige ligging ten opzichte van Nederland alsook de kingsize bungalows is dit een ideaal adres voor grotere reisgezelschappen en als tussendoorvakantie.

  Het vakantiepark ligt vlakbij het water en sommige bungalows hebben uitzicht op zee. Het strand is zeer geschikt om te zwemmen met kleine kinderen, er is weinig stroming en minimaal verschil tussen eb en vloed. Voor het maken van uitstapjes zijn er genoeg mogelijkheden in de buurt, zo treft u een aantal waterpretparken en diverse kenmerkende historische dorpjes. Op iets langere afstand kunt u diverse kastelen bezoeken, waaronder het beroemde Slot Egeskov op 75 km. In Jelling kunt u zich tot viking laten kronen en ook Odense op 91 km is zeker de moeite waard. Indien u met kinderen reist is een bezoek aan LEGOLAND® bijna onmisbaar, de afstand is 124 km.

  Een leuke aanrader is Danfoss Universe, het 'super slimme belevingspark van Denemarken', waar kinderen (maar ook ouders) spelenderwijs van alles leren over techniek en natuurwetenschappen.

  Voor golfliefhebbers zijn er in Denemarken talrijke golfbanen (dichstbijzijnde op 5 km) waarvan iedereen in het bezit van een golfvaardigheidsbewijs tegen een kleine vergoeding gebruik van kan maken.

  Boek Enjoy Resort Marina Fiskenaes via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Denemarken!