Bekijk grote foto's

EuroParcs Hermagor-Nassfeld

 • Buiten- en binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Winterverblijf
 • EuroParcs Hermagor-Nassfeld - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs
  EuroParcs Bekijk
  prijs


  Vakantiepark EuroParcs Hermagor-Nassfeld, Karintië

  EuroParcs Hermagor-Nassfeld is een heel bijzondere plek om luxe te kamperen in Karinthië. Omringd door de Karnische Alpen en op korte afstand van de Pressegger See in het Gailtal gelegen. Je kunt op de camping gebruik maken van vele voorzieningen, zoals een uitgebreid fitnesscentrum en een saunacomplex (wellness), de ponyboerderij, het uitstekende en zeer schone sanitair, het originele animatieprogramma en natuurlijk de gastvrijheid van de familie Schluga! De camping is het hele jaar geopend, dus zowel 's zomers als 's winters.

  Je bent hier echt van alle gemakken voorzien.
  Voor de kinderen (2-14 jaar) is er een heuse club, de Topi-club. En wat dacht je van het verwarmde buitenzwembad of het natuurlijke zwemmeertje op camping Hermagor-Nassfeld? Een team van zorgvuldig geselecteerde animateurs zorgt voor een sfeer waarin de kinderen zich helemaal thuis zullen voelen. In de zomermaanden worden er naast het reguliere animatieprogramma ook evenementen georganiseerd zoals de kinderolympiade en indianenkampen.

  Volop waterpret op de camping of aan het meer
  Men logeert hier in een indrukwekkende bergwereld, maar er is ook gelegenheid voor pret aan het water! Een paar km verderop ligt de Pressegger See, een van de warmste meren van Oostenrijk, waar je heerlijk kunt zwemmen. Behalve dit meer is er ook nog het geheel vernieuwde strandbad met mooie zandstranden en groene ligweides.

  Door de ligging aan de zuidkant van de Alpen, aan de grens met Italië, kun je hier genieten van een warm, zacht klimaat. In het Gailtal zul je onder professionele begeleiding onvergetelijke momenten beleven. Zo kun je raften, mountainbiken, wandelen, fietsen, uitleven in het fitnesscentrum en nog veel meer. Na al deze inspanning is het heerlijk bijkomen in de sauna of laat jezelf verwennen tijdens een massage. Hermagor-Nassfeld staat garant voor een supervakantie!

  Boek EuroParcs Hermagor-Nassfeld via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Oostenrijk!