Danland Klitten

Luxe, sfeervolle vakantiehuizen
In de duinen gelegen
Breed zandstrand op 100 m
Mooi binnenbad op 500 m
LEGOLAND op ca. 90 km
Ideaal adres voor families
Heerlijke strandwandelingen
Nabij het centrum van badplaats Søndervig
 • Beoordeling8.5
 • Bij het strand
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • Danland Klitten - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs


   

  Accommodatie op Danland Klitten

  Vakantiepark Danland Klitten, Midden-Jutland

  Dit vakantiepark bevindt zich te midden van het prachtige duinlandschap van West-Jutland. Naast de vele andere faciliteiten zullen het subtropisch zwemparadijs en de golven van de Noordzee zorgen voor vele uurtjes waterplezier. Søndervig zelf is een gezellig toeristenstadje met winkeltjes, restaurantjes, terrasjes, een bowlingbaan en disco.

  De omgeving van Søndervig biedt verschillende mogelijkheden voor een gezellig dagje uit. Zo biedt het vissersplaatsje Hvide Sande u de plaatselijke visrokerij, een ontspannen wandeling en het uitzicht op de sluizen. Bezoek er tevens het Fiskeriets Hus met haar zoutwater aquarium waar u alles te weten komt over de onderwaterwereld van de Noordzee en de Ringkøbing Fjord.

  De Ringkøbing fjord is prachtig en biedt u mooie vergezichten. Een waar paradijs voor surf- en zeilliefhebbers. Materialen voor diverse watersporten zijn in Søndervig te huur. Er zijn tevens voldoende plekjes te vinden waar u een bootje kunt huren om vervolgens al dobberend uw hengel uit te gooien, om vervolgens 's avonds te genieten van een barbecue van uw eigen gevangen visje. Voor de kinderen mag een bezoek aan LEGOLAND®, dat op een klein uurtje rijden ligt, natuurlijk niet ontbreken, evenals Givskud Leeuwenpark.


  Boek Danland Klitten via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Denemarken!