Op safari in Frankrijk
Meer dan 800 dieren
Spot ze vanaf je eigen terras
Of een dagje cultuur?
Op het strand van Normandië
En in de bekende badsteden
 • Beoordeling8.7
 • Bij het water
 • Bosrijke omgeving
 • Cerza Safari Lodge - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Cerza Safari Lodge, Normandië

  De familie neushoorn als vakantieburen

  Op safari in Frankrijk Meer dan 800 dieren Spot ze vanaf je eigen terras Of een dagje cultuur? Op het strand van Normandië En in de bekende badsteden
  De dierentuin in Hermival les Vaux biedt een originele accommodatie formule: een verblijf in Cerza Safari Lodge. Je verblijft aan de rand van dit dierenpark waar giraffen, neushoorns en antilopen je graag verwelkomen. Tussen de safari lodges lopen er ongevaarlijke dieren (kangoeroes en hangbuikvarkens) vrij rond.

  Bij een verblijf van minimaal 7 nachten is de toegang tot het dierenpark bovendien inbegrepen en kun je samen met de kinderen het dierenpark bezoeken zo vaak je dat wilt!

  Daarbij is het dorp de ideale uitvalsbasis om de prachtige Calvadosstreek te verkennen met de cider-route, kleine pittoreske dorpjes en paardenfokkers. De stranden, die het decor waren voor de landing in Normandië in 1944, vormen vandaag een herdenkingsparcours langs de Côte de Nacre. Verschillende vermaarde badsteden zoals Honfleur (34 km) en het mondaine Deauville (30 km) met haar houten promenade, paleizen en casino's, maken deel uit van de 'Côte Fleurie'.

  Boek Cerza Safari Lodge via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Frankrijk!