Bekijk grote foto's

Center Parcs Les Bois-Francs Center Parcs vakantiepark

Deep Nature Spa wellness
Aqua Mundo waterparadijs
In het hart van Normandië
Kasteel in groot 310 ha bos
Klimparcours
 • Beoordeling7.0
 • Groot parkL
 • Bij het water
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Center Parcs Les Bois-Francs - kijk voor de beste deals bij:
  Center Parcs Bekijk
  prijs
  TUI Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Center Parcs Les Bois-Francs, Normandië

  Een vakantie in Frankrijk? Een vakantie met gezin? Of heerlijk ontspannen tijdens een wellness vakantie? Alles is mogelijk in Les Bois-Francs.

  Welkom in het hart van Normandië, in een park dat talloze mogelijkheden biedt. Het Park les Bois-Francs heet u welkom op 310 hectarebos en in het kasteel uit de XIXde eeuw dat vanaf het golfterrein te zien is. Ga met uw kinderen een kijkje nemen bij de dieren op de kinderboerderij. Met uw tieners kunt u naar het Klimparcours of gaan golfen, naar de spa, bowlen, boogschieten en de nog veel meer!

  Nature & Spa
  Ontdek 'Nature & Spa', een ware oase van ontspanning en welzijn! Aqua Balneo ontvangt u in een geraffineerd decor van luxe materialen voor een unieke ervaring, de ontdekking van de baden uit de antieke oudheid: sauna, hammam, laconium, aromatische stoombaden en sensoriële douches. Ontdek in Aqua Sana de weldaad van de modernste lichaams- en gezichtsverzorging met producten uit de verzorgingslijn Ella Baché. En om van deze unieke momenten te genieten, kunt u uw Nature & Spa arrangementen tegelijkertijd met uw cottage of bij aankomst reserveren.

  Aqua Mundo
  In het water, onder water, langs het water... Er zijn verschillende manieren om van het water te genieten in Aqua Mundo. Groot en klein willen niet meer weg uit dit subtropisch paradijs waar het hele jaar 29°C is. Glijbanen, golfslagbad, waterpistes, wild waterrivier, bubbelbad... En natuurlijk de onovertroffen Waterboom!

  Sport en vrije tijd
  Alleen, met z'n tweeën, met het hele gezin of met vrienden, u vindt altijd een activiteit die bij u past. Wilt u zich uitleven, ontspannen of wilt u zich gewoon vermaken? Er is een volledig activiteitenprogramma beschikbaar. Fietstochten, golf, paardrijden, tennissen, boogschieten, bowlen, quad, paintball... U hebt geen tijd om u te vervelen!

  Voor de Kids
  In het park les Bois-Francs is alles voorzien om uw kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen! Dolle pret, emoties, ontdekkingen van de allerkleinsten tot tieners, er is voor elke
  leeftijd iets te doen. Ludieke workshops, ponyritten, minigolf, klimparcours, fun bikes. En maak op een leuke manier kennis met golf!

  Eten en Drinken
  De bars en restaurants onder de koepel bieden elk een andere sfeer en een ander decor. Aan u de keuze: crêperie, Italiaanse keuken, themabuffet, grilrestaurant, café-bistro... Wilt u liever in uw cottage eten? Bel de Cottageservices en laat uw kant en klare gerechten bezorgen. En reserveer uw restaurantarrangementen tegelijkertijd met uw cottage voor een vakantie zonder zorgen! Geniet aan het eind van de dag van entertainment voor jong en oud: Mini disco, quiz, karaoke, disco...  Boek Center Parcs Les Bois-Francs via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Frankrijk!