Center Parcs Les Trois Forêts Center Parcs vakantiepark

Aqua Mundo zwemparadijs
Deep Nature Spa wellness
In bosrijk park van 435 ha
Kinderboerderij
 • Beoordeling8.5
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Bosrijke omgeving
 • Center Parcs Les Trois Forêts - kijk voor de beste deals bij:
  Center Parcs Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Center Parcs Les Trois Forêts, Lorraine (Lotharingen)

  Gelegen in de streek Moselle-Lorraine wordt het bungalowpark Center Parcs Les Trois Forêts omringd door de mooiste bossen.

  De omgeving is uitstekend voor fiets- en wandeltochten. Op het park geniet je van rust en privacy in de moderne cottages. Je gaat een actieve dag tegemoet in de nieuwe Aqua Mundo en sporthal. In de schaduw van de grote woudreuzen, een verliefd hertenkoppeltje. Ze begroeten je vanaf de waterkant, terwijl jij rustig in een kano dobbert. Groen, groener, groenst met in het midden het kloppende groene hart: een indrukwekkend woud van 58 hectare met groen en bossen zover je kunt kijken.

  In de Aqua Mundo, welke zich midden in de bossen bevindt, beleven jong en oud urenlang waterplezier. Het subtropisch zwemparadijs is maar liefst 5.000 m2 groot! Word kletsnat in de nieuwe waterattractie Water Playhouse met glijbanen en watervallen. Of ga lekker relaxen in het bubbelbad.

  Vanuit de moderne cottages van Les Trois Forêts kun je genieten van de natuur. Door de grote erkers van deze cottages heb je een prachtig uitzicht op het rondom gelegen bos.
  In deze ruime en luxe accommodaties gebouwd van natuurlijke materialen zoals hout en steen, kom je helemaal tot rust.

  Rondom het park geniet je in alle rust van 400 hectare beschermd bosgebied. Van dichtbij bewonder je diersoorten, zoals runderen, pony's, herten, paarden en mouflons.
  Speciaal voor voetgangers en fietsers is er in het gebied een expeditieroute uitgezet.

  Ontdek de nieuwe ruimte "Nature & Spa", een echte oase van welzijn! Aqua Balneo ontvangt je graag voor een unieke ervaring in de baden: Sauna, Hammam, Laconium, Aroma bath en sensoriële douches. Ontdek in de Nature & Spa de heilzame werking van de lichaamsbehandelingen en gelaatsverzorgingen geïnspireerd door de 4 basiselementen: water, aarde, vuur en lucht, met de verzorgingslijn Ella Baché.
  Boek Center Parcs Les Trois Forêts via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Frankrijk!