Deep Nature Spa wellness
Aqua Mundo waterparadijs
Fietstochten en kanovaren
Klimparcours
Bezoek de kastelen aan de Loire
 • Beoordeling7.2
 • Groot parkL
 • Bij het water
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Center Parcs Les Hauts de Bruyères - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Center Parcs Les Hauts de Bruyères, Centre-Val de Loire

  Ga op ontdekking in de Sologne en het natuurlijke en historische erfgoed van de streek. In het Center Parcs park les Hauts de Bruyères kijkt u vanaf het terras van uw cottage uit op dennen, kastanjebomen, heide, zandvlakten, kanalen, meren. Fietstochten of kanovaren, Klimparcours, ontdekking van de flora en fauna, het park is ideaal voor allerlei activiteiten in de vrije natuur. Gelegen in het bos van het dorp Chaumont-sur-Tharonne, tussen Chambord en Lamotte-Beuvron, is dit het ideale startpunt voor het bezoeken van de prachtige kastelen van de Loire.

  Nature & Spa
  Ontdek "Nature & Spa", een oase van welzijn! Aqua Balneo, een ruimte van meer dan 450 m² met sauna, hammam en privézwembad, waar u terecht kunt voor relaxmomenten. In Aqua Sana, laat een gespecialiseerd team u kennis maken met de lichaams- en gezichtsverzorging die het best bij u past met producten uit de lijn Ella Baché. En om optimaal van deze verwenmomenten te genieten, kunt u de Nature & Spa arrangementen tegelijkertijd met uw cottage of bij aankomst reserveren.

  Aqua Mundo
  Lente, zomer, herfst of winter, ongeacht het seizoen, het water in Aqua Mundo heeft altijd dezelfde aangename temperatuur van 29°C. Wandel tussen de palmen, maak pret onder de watervallen, glijd van de Wild waterbaan... In dit waterparadijs worden volwassenen weer even kind, hebben kinderen dolle pret en kijken de allerkleinsten hun ogen uit.

  Sport en vrije tijd voor iedereen
  Te voet, op de fiets, te land, in de lucht of op het water, u kunt op allerlei manieren bewegen, een luchtje scheppen en... iets beleven! Wilt u zich uitleven, ontspannen of wilt u zich gewoon vermaken? U vindt altijd een activiteit die bij u past. Fietstochten, kanovaren, quad, tennis, boogschieten, bowling, paintball... U hebt geen tijd om u te vervelen!

  Voor de kids
  In het park les Hauts de Bruyères is alles voorzien om uw kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen! Van peuter tot tiener, er is voor elke leeftijd iets te doen. Ludieke workshops, de natuur ontdekken, ponyritten, Klimparcours, Fun Bikes... Elke dag dolle pret, emoties en ontdekkingen.

  Eten en entertainment
  Ontbijten, dineren of een tussendoortje, proef al onze specialiteiten. De thema's van onze verschillende restaurants laten u kennis maken met talloze smaken: crêperie, Italiaanse keuken, themabuffet, grilrestaurant, café-bistro... Wilt u liever in uw cottage eten? Bel de Cottageservices en laat uw kant en klare gerechten bezorgen.
  En voor een vakantie zonder zorgen kunt u de culinaire arrangementen tegelijkertijd met uw cottage of bij aankomst reserveren!
  Geniet aan het eind van de dag van entertainment voor jong en oud: Mini disco, quiz, karaoke, disco...


  Boek Center Parcs Les Hauts de Bruyères via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Frankrijk!