Agriturismo Cortoreggio

Ambiance
Kleinschalig
Eén keer per week pizza avond (HS)
Appartementen op de begane grond
 • Beoordeling9.0
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Buitenzwembad
 • Agriturismo Cortoreggio - kijk voor de beste deals bij:


  Vakantiepark Agriturismo Cortoreggio, Toscane en Elba

  Agriturismo Cortoreggio is een bijzonder mooi gelegen agriturismo met slechts 7 appartementen. De agriturismo is rustig gelegen op ca. 6 km van Cortona, op de grens van Toscane en Umbrië. Het meer van Trasimeno ligt op enkele kilometers afstand.

  De faciliteiten van Cortoreggio zijn een receptie, tafeltennis, grote tuin, barbecueplaats, speeltuintje, zwembad met ligstoelen en apart kinderbad (geopend ca. 15/4-30/9) en parkeerplaats (gratis). Gratis wifi in de algemene ruimtes. Geen lift, de appartementen liggen op de begane grond. Tegen betalig: wasmachines.

  De agriturismo ligt bij de plaats Cortona. Cortona is één van de meest karakteristieke Toscaanse plaatsen, prachtig gelegen tegen een heuvel met zicht over de Valdichiana vallei. Het stadje is vermoedelijk net voor de Etrusken ontstaan en werd een belangrijke Etruskische plaats. Cortona wordt omgeven door oude stadsmuren en binnen de muren wordt het beeld bepaald door een afwisseling van smalle, steile straten, gezellige pleinen en Middeleeuwse huizen.

  Boek Agriturismo Cortoreggio via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Italië!