Oasis Premium Resorts

Bij Oasis Premium Resorts ervaar je altijd een unieke vakantie. De ruime en modern ingerichte accommodaties van Oasis Premium Resorts bieden veel privacy, comfort en luxe.

Bij Oasis Premium Resorts geniet u gegarandeerd van je verblijf in een eigen unieke villa, ruim appartement of luxe penthouse met geweldig uitzicht middenin de natuur. Oasis Premium Resorts hecht waarde aan het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, ruimte en privacy.

Oasis Premium Resorts combineert geweldige accommodaties met luxe faciliteiten zoals een eigen Wellness & Spa, infinity pool, privé zwembad en top restaurants op de resorts.

De accommodatie is altijd voorzien van een rijkelijk gevuld welkomstpakket, afgestemd op de bestemming en jouw wensen. Daarbij zijn handdoeken, opgemaakte bedden en een eindschoonmaak altijd inbegrepen
Lees meer »

1 vakantiepark van Oasis Premium Resorts in Oostenrijk

Vakantie in de Oostenrijkse Alpen
Tiroler Zugspitz Arena (wintersport)
Uitgebreide Wellness & Spa faciliteiten
Verwarmd buitenzwembad
Mooie regio voor winter of zomer vakantie
Golfbaan in de omgeving
Gezinsvriendelijk skigebied
PURE Resort Ehrwald ligt aan de basis van de Zugspitze in het bekende Tirolse dorpje Ehrwald. Deze omgeving heeft bijzonder veel te bieden, in de winter én in de zomermaanden. Deze omgeving is natuurlijk bekend om zijn ski en snowboard pistes, en de fanatieke wintersporter zal zi...
De beste prijzen en boeken bij Oasis Premium Resorts
Oasis Bekijk
prijs


klik op park-icon voor uitgebreide informatie