Oasis Premium Resorts

Bij Oasis Premium Resorts ervaar je altijd een unieke vakantie. De ruime en modern ingerichte accommodaties van Oasis Premium Resorts bieden veel privacy, comfort en luxe.

Bij Oasis Premium Resorts geniet u gegarandeerd van je verblijf in een eigen unieke villa, ruim appartement of luxe penthouse met geweldig uitzicht middenin de natuur. Oasis Premium Resorts hecht waarde aan het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, ruimte en privacy.

Oasis Premium Resorts combineert geweldige accommodaties met luxe faciliteiten zoals een eigen Wellness & Spa, infinity pool, privé zwembad en top restaurants op de resorts.

De accommodatie is altijd voorzien van een rijkelijk gevuld welkomstpakket, afgestemd op de bestemming en jouw wensen. Daarbij zijn handdoeken, opgemaakte bedden en een eindschoonmaak altijd inbegrepen

1 vakantiepark van Oasis Premium Resorts in Nederland

Eco resort middenin natuurgebied
Watersport
Wandelen, Fietsen
Direct aan het Grevelingenmeer
Beachclubs in buurt
Fietsverhuur receptie
Oasis Punt-West is een fijne vakantieplek midden in een mooi natuurgebied op het eiland Goeree-Overflakkee in Zuid-Holland. De ligging direct aan het Grevelingenmeer is perfect. Op Punt-West en Beachresort kom je lekker tot rust en kun je volop genieten van de ruimte en de prachtige omgeving. Wil je een nachtje in een ...
De beste prijzen en boeken bij Oasis Premium Resorts
Oasis Bekijk
prijs


klik op park-icon voor uitgebreide informatie