Oasis Parcs

Oasis Parcs is een management- en verhuurorganisatie van premium resorts op bijzondere locaties. Bij Oasis Parcs ervaar je de beleving van een luxe hotelkamer in een vier sterren hotel in jouw eigen luxe villa, appartement of hotelkamer op ons resort. Kortom, een hoog (hotel) serviceniveau in combinatie met de privacy van je eigen woning. De resorts beschikken over hoogwaardige (culinaire) faciliteiten om u optimaal te kunnen ontzorgen.

Oasis Parcs is opgericht in 2013 door professionals met tientallen jaren ervaringen in de vrijetijdsindustrie. Zij misten het aanbod van luxe vakantiehuizen gecombineerd met persoonlijke (hotel)service. Oasis Parcs is er voor jou, de gast die op zoek is naar goede kwaliteit en persoonlijke service om een onvergetelijke vakantie te ervaren. Vertrouwd, maar toch bijzonder!

Ons team bestaat uit ervaren senior en junior specialisten met een frisse blik. Wij zijn een jonge en ambitieuze organisatie met een missie om onze gasten te ontzorgen. Oasis Parcs biedt een perfecte combinatie van een bijzondere locatie, natuurlijke omgeving, heerlijke culinaire faciliteiten, luxe accommodaties, persoonlijke service en hoogwaardige voorzieningen aan, die leiden tot een unieke beleving. Of je nu met uw gezin, vrienden of individueel op vakantie wilt gaan.

Luxe faciliteiten
Op bijna alle resorts vind je een receptie, restaurant en brasserie. Je kunt ’s ochtends lekker ontbijten en de koffie met gebak staat ook klaar. In de restaurants kun je genieten van een heerlijke lunch of diner met een goed glas wijn, maar ook kun je genieten van een eenvoudigere maaltijd in de brasserie. Elk resort heeft daarnaast verschillende unieke faciliteiten afhankelijk van de locatie van het resort. In de omgeving van onze resorts zijn tal van activiteiten te ondernemen.
Lees meer »

1 park van Oasis Parcs in Nederland

Eco resort middenin natuurgebied
Watersport
Wandelen, Fietsen
Direct aan het Grevelingenmeer
Beachclubs in buurt
Fietsverhuur receptie
Een fijne vakantieplek midden in een mooi natuurgebied op het eiland Goeree-Overflakkee in Zuid-Holland. De ligging direct aan het Grevelingenmeer is perfect. Op Punt-West en Beachresort kom je lekker tot rust en kun je volop genieten van de ruimte en de prachtige omgeving. Wil je een nachtje in een hotelstudio verblij...
Toon alleen favorieten
klik op park-icon voor meer info