Oasis Parcs

Bij Oasis Parcs ervaar je altijd een unieke vakantie. De ruime en modern ingerichte accommodaties van Oasis Parcs bieden veel privacy, comfort en luxe.

Bij Oasis Parcs geniet u gegarandeerd van je verblijf in een eigen unieke villa, ruim appartement of luxe penthouse met geweldig uitzicht middenin de natuur. Oasis Parcs hecht waarde aan het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, ruimte en privacy.

Oasis Parcs combineert geweldige accommodaties met luxe faciliteiten zoals een eigen Wellness & Spa, infinity pool, privé zwembad en top restaurants op de resorts.

De accommodatie is altijd voorzien van een rijkelijk gevuld welkomstpakket, afgestemd op de bestemming en jouw wensen. Daarbij zijn handdoeken, opgemaakte bedden en een eindschoonmaak altijd inbegrepen
Accommodatie van Oasis Parcs

1 vakantiepark van Oasis Parcs in Nederland

Eco resort middenin natuurgebied
Watersport
Wandelen, Fietsen
Direct aan het Grevelingenmeer
Beachclubs in buurt
Fietsverhuur receptie
Een fijne vakantieplek midden in een mooi natuurgebied op het eiland Goeree-Overflakkee in Zuid-Holland. De ligging direct aan het Grevelingenmeer is perfect. Op Punt-West en Beachresort kom je lekker tot rust en kun je volop genieten van de ruimte en de prachtige omgeving. Wil je een nachtje in een hotelstudio verblij...
De beste prijzen en boeken bij Oasis Parcs
Oasis Bekijk
prijs


Eco resort middenin natuurgebied
Watersport
Wandelen, Fietsen
Direct aan het Grevelingenmeer
Beachclubs in buurt
Fietsverhuur receptie
klik op park-icon voor uitgebreide informatie