Molecaten

De bungalowparken van Molecaten liggen op de meest geliefde plekjes in Nederland en in het buitenland. Elk bungalowpark heeft sfeer, comfort, topvoorzieningen en kinderanimatie.

Molecaten is grenzeloos genieten!

De bungalowparken van Molecaten liggen op de meest geliefde plekjes in Nederland en in het buitenland. Voor welk bungalowpark ook gekozen wordt, aan sfeer, comfort, topvoorzieningen en kinderanimatie is nergens gebrek.
Het wordt een heerlijke vakantie aan zee, in bos of aan water op een bungalowpark dat bij uw vakantiewensen past.

Molecaten doet haar uiterste best om het u zo aangenaam mogelijk te maken tijdens een weekendje weg of lange vakantie. De locaties van onze parken, direct aan het water en in de bossen, zijn de meest gewilde plekjes in eigen land. Wie komt er nu niet heerlijk tot rust bij het geluid van een ruisende zee of tjilpende vogels in het bos. Maar ook voor de actieve jonge gezinnen en 50-plussers zijn deze plekjes het decor voor ultiem vermaak. Watersporten, wandelen, fietsen, mountainbiken… alles is mogelijk. Maar er is meer dan alleen de natuurlijke omgeving, ook de historische steden, bijzondere dorpsgezichten, en attractieparken dragen bij aan het grenzeloos genieten van Molecaten!

1 vakantiepark van Molecaten in Hongarije

Zwembad en apart peuterbad
Speeltuin
Receptie met gratis WiFi
Dorpswinkel in Legénd
Luxe vakantiehuizen op vakantiepark met zwembad. Het kleine dorpje Legénd bevindt zich 70 km noordelijk van de sfeervolle hoofdstad Boedapest. Even buiten dit dorpje ligt het ruim opgezette villapark Molecaten Park Legénd Estate in een landelijke, bosrijke en heuvelachtig landschap. Dit zeer rustig gelegen landgoed kent maar liefst 200 ha ruimte, rust en nat...
De beste prijzen en boeken bij Molecaten
Molecaten Bekijk
prijs


klik op park-icon voor uitgebreide informatie