Bekijk grote foto's
Exotisch vakantiepark aan de Costa Dorada
Bungalows met airco
Zwembadparadijs-kinderbad
Costa Dorada ontdekken
Springkussen en adventure minigolf
Elk half uur bus naar strand (3,5 km)
Mini- en tienerclub, animatie en entertainment
 • Beoordeling8.1
 • Bij het strand
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Vilanova Park - kijk voor de beste deals bij:
  Suncamp Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Vilanova Park, Cataluña

  Eén van de mooiste campings van Zuid-Spanje is Camping Vilanova Park. Deze mooie vijfsterrencamping is gelegen op de heuvels van de Costa Dorada in een bosrijke omgeving. Wanneer je dobbert in een van de zwembaden op de camping heb je een mooi uitzicht op de heuvels en verderop de Middellandse Zee. Voor de kinderen zijn er leuke waterglijbanen. Verder is deze glampingcamping ook voorzien van een wellnesscomplex. Verder logeer je hier in een echt glampingdorp van Suncamp.

  Een vakantie vol vertier
  Je hebt een prachtig uitzicht over een gedeelte van de Costa Dorada. Er zijn diverse sportactiviteiten te beoefenen op de camping voor alle leeftijden. Via de camping zijn ook speciale golfarrangementen te boeken. Op de camping bevindt zich een gerestaureerde Catalaanse hoeve uit 1908, waarin een restaurant met Europese, Catalaanse en Spaanse keuken en een bar is gehuisvest. Het animatieteam zorgt iedere keer voor een onvergetelijke avond. Zij treden op met live shows en muziek. Na het spektakel kun je tot laat in de avond onder het genot van een glas wijn genieten van het sfeervolle verlichte enorme zwembad.

  Voor de kinderen worden er verschillende activiteiten georganiseerd met Nederlandse begeleiding. In de omgeving zijn ook volop activiteiten te beleven. Het attractiepark Port Aventura is zeker de moeite waard.

  Boek Vilanova Park via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Spanje!