Les Collines De Sainte Féréole

Midden in de natuur
Niet ver van Brive-La-Gaillarde
Aan de rand van het bos
Verwarmd zwembad
Unieke woningen
 • Beoordeling8.3
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Bergen of heuvels
 • Les Collines De Sainte Féréole - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


   

  Accommodatie op Les Collines De Sainte Féréole

  Vakantiepark Les Collines De Sainte Féréole, Limousin

  Vakantiepark Les Collines de Sainte Feréole ligt zeer rustig net buiten het dorpje Sainte Féréole, ongeveer 15 km ten NO van Brive-La -Gaillarde. Het vakantiepark Sainte Féréole ligt aan een vismeertje op 10 kilometer van Brive-La-Gaillarde. Deze natuurrijke omgeving biedt ontelbare mogelijkheden om te wandelen, te (ATB) fietsen of simpelweg te onthaasten. Alle troglodieten – ‘grot’ – woningen hebben vrij uitzicht over de vallei. Zij liggen onder de grond met aan de voorkant een grote glazen schuifpui waardoor er voldoende licht in de woning komt.

  Verwarmd zwembad
  Natuurlijk is op het vakantiepark Saint Féréole een verwarmd zwembad. Maar je kan ook heerlijke gezichts- en lichaamsbehandelingen krijge (tegen betaling). Naast het park ligt een vismeertje waar je een hengel kan uitgooien (‘no kill’). In de omgeving zijn ook nog kleine riviertjes waar de kinderen met harte lust dammen kunnen bouwen. Genoeg keus tijdens jouw vakantie in dit gedeelte van de Dordogne!

  De architecten van dit splinternieuwe vakantiepark slaagden er op opmerkelijke wijze in de woningen in dit natuurrijke heuvellandschap te integreren. De woningen zijn deels ingegraven. Ieders privacy is hierdoor volledig gewaarborgd, en iedere woning geniet van een mooi uitzicht op de vallei en een lager gelegen vismeertje. Respect voor natuur en milieu is een belangrijk uitgangspunt in het parkbeheer. Het park is autovrij. Opmerkelijk is de ruime opzet en het vele groen in het park Les Collines de Sainte Feréole, waar kinderen heerlijk kunnen spelen.

  Volop leuke activiteiten rondom het vakantiecomplex
  In de omgeving van het vakantiepark Sainte Féréole zijn genoeg leuke uitstapjes te maken. Allereerst is er de middeleeuwse plaats Turenne met het grootse kasteel. Misschien heb je zin om een kanotocht te maken op de rivier de Dordogne?Je verblijft hier eveneens centraal voor (auto)dagtochtjes naar historische plaatsjes als Sarlat, Rocamadour, Pompadour, en de Dordogne-vallei maar ook Bordeaux, Toulouse en Clermont Ferrand verdienen zeker een bezoek. Leuk is ook een dagje naar de grotten van Padirac te gaan en daar met een bootje door de ondergrondse gangen te varen. Of hou je meer van het avonturenpark Wizziti? Hoog tussen de bomen is sensatie en spanning troef! Al met al genoeg mogelijkheden om je niet te vervelen tijdens je fantastische vakantie op of in de omgeving van het vakantiepark Sainte Féréole!

  Boek Les Collines De Sainte Féréole via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Frankrijk!