Voor natuurliefhebbers
Comfortabele appartementen/vakantiewoningen
Groene omgeving
Vlak bij het strand
400 m² zwembadplezier
Tennisbaan
Wandel en fietsplezier
Kinderclub voor de kleintjes
 • Beoordeling7.3
 • Bij het strand
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • L'Allée des Dunes - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs


  Vakantiepark L'Allée des Dunes, Aquitaine en Les Landes

  Over een goede ligging gesproken! Vakantiepark L'Allée des Dunes ligt op 1,5 km van het strand, te midden van de pijnboombossen. In juli/augustus is er een (gratis) busdienst naar Ondres en het strand. Als u het vakantiepark op rijdt, valt de ruime opzet u meteen op. Mogen wij u rondleiden? U komt aan bij de receptie waar men u graag van (toeristische) informatie voorziet en zomers is er een broodservice (juni - september). Naast de receptie is een kleine bar met terras voor uw cappuccino met een croissantje in de ochtend, en in juli/augustus 's middags ook voor een broodje.

  Vanaf het terras kijkt u uit op het grote, omheinde zwembad (300 m2, diep 0.80 - 1.40 m) met een apart, rond kinderbad voor de kleintjes. Rondom is een groot zonneterras met ligbedden en palmbomen. Naast het zwembad zijn twee tennisbanen waar u (gratis) gebruik van kunt maken. Wasmachines en drogers in een gezamenlijke ruimte. In juli/augustus is er (gratis) animatie voor kinderen van 6 tot 12 jaar met leuke activiteiten als een sporttoernooitjes en knutselen.

  De Franse Atlantische kust staat bekend om zijn prachtige zandstranden. Ondres-Plage is er zelfs naar vernoemd! Een mooi, breed en langgerekt strand, geflankeerd door duinen en daarachter de al net zo bekende pijnboombossen van de Atlantische kust. Een deel van het strand van Ondres-Plage wordt in de zomer bewaakt, wat het extra aantrekkelijk maakt voor gezinnen met jonge kinderen. En dan hebben we de winkel, snackbar en drie restaurants bij het strand nog niet genoemd! In het dorpje Ondres (4 km landinwaarts) zijn enkele prima restaurants, een bakker en een supermarkt. Verder vindt u er twee vismeren, het Lac de Garros en het Lac de Turc.

  En - best bijzonder in Frankrijk - er zijn prima fietspaden langs de kust, door de duinen en de bossen, zodat u ongestoord leuke fietstochten kunt maken. Bij wijze van spreken zelfs tot Dunes-de-Pilat, het hoogste duin van Europa (130 km)! Dichterbij Ondres-Plage ligt de bad- en vissersplaats Capbreton (12 km noordwaarts). Voor liefhebbers van vis en schaaldieren een klein walhalla en u treft er diverse winkels, restaurants en een peuterpark. Ook leuk voor de kinderen is een bezoek aan het dierenpark of het aquapark in Labenne (5 km). Slechts 20 km zuidwaarts ligt het mondaine Biarritz. In deze historische stad ervaart u een haast Spaanse sfeer door de vele tapasbarretjes. De kustlijn is prachtig en krult zich in een soort bocht om Biarritz heen, met Rocher de la Vierge op het meest uitstekende punt. Het maritiem museum is een must, winkelliefhebbers komen hier zeker aan hun trekken en op de terrasjes is het kijken en bekeken worden! Veel goede restaurants, vaak ook met uitzicht op zee. In het binnenland bent u in een klein uurtje rijden al in de Pyreneeën waar u prachtige wandelingen kunt maken

  Boek L'Allée des Dunes via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Zuid Frankrijk!