Vakantiepark midden in natuur Oostenrijk
Binnen- en Buitenbad
Zwemmeertje
Golfbaan, Sauna, restaurant
 • Beoordeling8.1
 • Bij het water
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bergen of heuvels
 • Konigsleitn - kijk voor de beste deals bij:
  De Jong Intra Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Konigsleitn, Nieder-Österreich

  Het Donauland en het Waldviertel zijn zowel in de zomer als in de winter een ideale vakantiestreek. Het landschap is zeer gevarieerd met bergen, heuvels, rivieren en meren. In de plaats Litschau ligt Vakantiepark Konigsleitn, direct gelegen aan de Herrensee. Een aantrekkelijk, kindvriendelijk en autovrij familiedorp met gezellige Oostenrijkse vakantiewoningen. Het park beschikt over een breed faciliteitenaanbod met o.a. een restaurant, overdekte en openlucht kinderspeelruimte en een openlucht zwembad.

  Op slechts 200 meter van het park ligt het openbare overdekte zwembad. Een compacte 18-holes golfbaan met overdekte afslag ligt slechts op 50 meter afstand van het park. Hier kunnen ook kinderen vanaf 6 jaar golfles krijgen. De ligweide, het strand en de Herrensee zijn direct vanaf het park bereikbaar. Recreatieve mogelijkheden te over!

  Omgeving van dit vakantieparkje
  Koningsleitn ligt in Litschau in het prachtige Waldviertel en op slechts 10 km van de Tsjechische grens. Je kunt makkelijk een dagje naar Praag! In Oostenrijk zelf mag een bezoekje aan cultuurstad Wenen natuurlijk niet ontbreken. Boek je vakantie naar Vakantiepark Koningsleitn en beleef een heerlijke ontspannen vakantie in Oostenrijk.

  Boek Konigsleitn via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Oostenrijk!