Bungalows, appartementen en glamping in Hessen

Een actieve en culturele bestemming

Hier vind je een overzicht van vakantieparken met verhuur van vakantiehuisjes, chalets, bungalows en appartementen in de regio Hessen.
Hessen ligt in Midden-Duitsland. Voor toeristen die houden van een actieve vakantie is deze regio een aanrader. Ook culturele uitstapjes behoren tot de mogelijkheden. De meeste grote steden zoals Frankfurt am Main, Offenbach, Wiesbaden, en Darmstadt liggen in het Rijn-Main-gebied (deels buiten Hessen) in het zuiden van Hessen. Toch liggen op korte afstand van dit stedengebied diverse natuurbelevenissen zoals de Taunus, de Vogelsberg, Spessart of het Odenwoud. Met name in de regio Vogelsberg vind je diverse kuuroorden en de fietroutes Vulkanradweg en de BahnRadweg Hessen zijn een fantastische belevenis.


In het oosten van Hessen ligt de Rhön met de hoogste berg de Wasserkuppe (950m). Met name het noorden van Hessen wordt gekenmerkt door prachtige natuurlandschappen, denk hierbij aan het Nationaal Park Kellerwald-Edersee aan de voet van een groot stuwmeer de Edersee. Voor watesporters is dit een paradijs. Kortom in de regio Hessen kun je een gevarieerde vakantie op een vakantiepark beleven.

Geen vakantieparken in Hessen