Groot vakantiedorp aan zee
Subtropisch zwembad
Heel veel glijbanen
Dichtbij het strand
Indoor jungle paradijs
Ruime bungalows
Buiten- én binnen activiteiten
 • Beoordeling7.6
 • Bij het strand
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Wellness
 • Weissenhauser Strand - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs


  Over vakantiepark Weissenhauser Strand, Schleswig-Holstein

  Weissenhauser Strand is het grootste vakantiepark van Duitsland. Door de vele faciliteiten je je hier nooit vervelen! Slechts door de duinen gescheiden van het 3 km lange zandstrand. Op het park is een groot en spectaculair subtropisch zwemparadijs met o.a. de langste glijbaan van de wereld, van 214 meter lang, een wildwaterkanaal, bandenglijbaan, onderwatergrotten en de gezonken stad met aquarium. Ga op zoek naar slangen en salamanders in het terrarium of leef je uit op de grootste indoorklimbaan van de wereld in het avonturen jungleland. Of het nu regent of de zon schijnt, door de buiten -én binnenfaciliteiten is hier altijd wat te beleven.

  Vakantiepark Weissenhäuser Strand is de ideale bestemming in Noord-Duitsland voor een fijne gezinsvakantie. Door de duinen wandel je zo het kilometerslange zandstrand van de Oostzee op. Op dit grootschalige vakantiecomplex met appartementen en bungalows zijn veel comfortabele voorzieningen zoals een reusachtig subtropisch zwemparadijs met grote glijbaan, wildwaterbaan, en een uniek ‘Jungle Land’ en een wellnesscenter (allemaal tegen betaling!)

  Verder zijn er op dit complex wel 5 restaurants en vind je er diverse gezellige bars en leuke terrasjes.

  De omgeving van Vakantiepark Weissenhäuser Strand is heel geschikt voor fiets- en wandelliefhebbers. De fraaie Hanzestad Lübeck ligt slechts op 30 minuten rijden en Hamburg op ca. 60 autominuten.

  Weissenhäuser Strand ligt in het Oldenburger Land in de deelstaat Sleeswijk-Holstein, direct aan de Oostzee.
  Boek Weissenhauser Strand via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Duitsland!