Verudela Beach

Op een prachtig schiereiland
Zoutwater zwembaden
Zestien tennisbanen
Professionele kinderanimatie
Bezoek Amfitheater in Pula
 • Bij het strand
 • Buitenzwembad
 • Verudela Beach - kijk voor de beste deals bij:
  Vacanceselect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Verudela Beach, Istrië

  Op één van de mooiste plekken van het schiereiland Punta Verudela ligt Verudela Beach: comfortabele vakantiewoningen met op loopstand een modern resort waar u gebruik kunt maken van de vele voorzieningen. Onder de groene pijnboombomen kunt u heerlijk en in alle rust genieten van het uitzicht. Dit is een plek waar u perfect kunt ontspannen! Dit appartementencomplex ligt op loopafstand van het helder blauwe water van de Adriatische Zee. Het glooiende en verzorgde terrein bestaat uit pijnbomen, gazons en verharde paden en trappen. In de nabij gelegen Residence Punta Verudela kunt u gebruik maken van het zwembad, sport- en recreatiecentrum, tennisbanen, winkelcentrum, restaurants en andere faciliteiten.

  Kiest u voor zonnen op de rotsplateaus aan zee, sporten of lekker zwemmen in een van de drie grote zwembaden van het resort Park Plaza Verudela waar u ook gebruik van maken? Alles mag, maar niets hoeft. Op Verudela Beach heerst een relaxte en ontspannen sfeer. En voor topvermaak loopt u gewoon even naar het naastgelegen resort. Eén ding is zeker: daar is vervelen er niet bij. De kinderen geloven hun ogen niet als ze de speciale kidsspeelruimte van maar liefst 220 m² indoor en 203 m² outdoor ontdekken. En dan hebben we nog niet eens de vele sportvelden en tennisbanen genoemd. Of het professionele en enthousiaste animatieteam dat niet alleen voor de kinderen, maar ook voor volwassenen elke zomer een verrassend programma samenstelt. De ‘Verudela Avenue’ heeft veel weg van een winkelstraat: naast gezellige winkeltjes vindt u er ook verschillende restaurants, bars en een pizzeria. Alle faciliteiten op Park Plaza Verudela zijn ook toegankelijk voor gasten op Verudela Beach, zoals ook het watersportcentrum met duikschool.

  Verudela Beach is een plek waar het hele gezin geniet. Sportief aangelegd? Dan zijn de vele sportvelden en -voorzieningen, het watersportcentrum en de tennisbanen bij Park Plaza Verudela ‘the places to be’.

  Vanaf Verudela Beach staat u binnen een paar minuten op het mooie rotsstrand met zonneplateaus aan het helder zeewater. Veilig zwemmen kan hier prima, aangezien hier de ‘Blauwe Vlag’, het kwaliteitskeurmerk voor schoon en veilig zwemwater, fier wappert. De historische omgeving is een bezoek meer dan waard. Op fietsafstand ligt Pula, een historische stad van zo’n drieduizend jaar oud en met een Romeins amfitheater dat nog in goede staat te bewonderen is. In de levendige straatjes is het gezellig winkelen en de gastvrije restaurants heten u van harte welkom.

  Boek Verudela Beach via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Kroatië!