Vakantiepark Hessenheem

Vakantiepark
Buitenbad met peuterbad
Bistro, lunchroom
Speeltuin/speelveld
 • Beoordeling7.8
 • Bij het water
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Vakantiepark Hessenheem - kijk voor de beste deals bij:
  Belvilla Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Vakantiepark Hessenheem, Overijssel

  Van harte welkom om vakantiepark Hessenheem in Markelo. Aan de rand van het bos vind je het rustig gelegen vakantiepark met luxe vrijstaande vakantiewoningen die van alle comfort zijn voorzien. Het terrein is schitterend aangelegd met grote waterpartijen, bruggetjes en mooie beplanting. In de directe omgeving liggen verschillende wandel- en fietspaden die langs de mooiste plekjes leiden.

  Op het park is een receptie met wasserette en fietsverhuur, een openluchtzwembad met apart kinderbad, speeltuin, speelveld, snackbar en een gezellige bistro. Het park is het gehele jaar door geopend. Aan de overkant van het park liggen mooie out- en indoor tennisbanen als ook het nieuwe gemeentelijke zwembad, zowel openlucht als overdekt.

  Je vindt Hessenheem in Markelo, een van de oudste dorpen van Twente. Deze plaats grenst aan de streek Salland en de Gelderse Achterhoek. Ga fietsen of wandelen in de directe omgeving of kies voor een sportief of cultureel uitstapje. Zo kun je in de regio kanovaren of een bezoek brengen aan kunststadje Diepenheim. Net over de Duitse grens is winkelstad Münster een aanrader.

  Boek Vakantiepark Hessenheem via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!