Bekijk grote foto's

TopPark 't Gelloo

Vakantiepark in de bossen
Binnen- en buitenzwembad
Indoor en outdoor speeltuin
Huisdieren toegestaan
Faciliteiten voor jong en oud
Ligt op de Veluwe
Elke dag aankomst & vertrek
Fiets- en wandelroutes beschikbaar
 • Beoordeling8.2
 • Middelgroot parkM
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Winterverblijf
 • TopPark 't Gelloo - kijk voor de beste deals bij:
  TopParken Bekijk
  prijs


  Vakantiepark TopPark 't Gelloo, Gelderland

  Een fijn familiepark midden in de bossen. Recreatiepark ’t Gelloo, hier kun je het fijne vakantiegevoel beleven midden in de groene natuur. Het park ligt centraal op de Gelderse Veluwe aan de noordkant van Ede, centraal in Nederland. Kinderen zullen genieten van het binnen- en buitenbad en vriendjes maken in de indoor/outdoor speeltuin.

  Kindvriendelijk vakantiepark
  Voor jonge gezinnen een fijne plek om vakantie te vieren. Behalve een binnenbad, heel makkelijk bij minder weer, vind je op het park ook een buitenbad met terras. Verspreid over het park vind je speeltoestellen en ook bij minder weer kun je fijn spelen in de indoorspeeltuin. Tijdens de zomermaanden kun je afkoelen in het buitenbad met kinderbad. En heb je dan nog energie over dan ga je sportief een balletje schoppen op een van de sportvelden. In het hoogseizoen verzorgt het animatieteam leuke activiteiten. Mocht je trek hebben na een dagje op het recreatiepark 't Gelloo dan hoeft dat zeker geen probleem te zijn. Het gezellige restaurant heeft een uitgebreid menu en een gezellig terras om na te genieten na een dag buiten.

  Genoeg te zien en te doen in de omgeving
  Daarnaast biedt het park ook de perfecte recreatiemogelijkheden voor 50-plussers. Denk hierbij aan de uitgebreide fiets- en wandelrecreatie, het bezoeken van dorpen en steden en de rijke omgeving van de Veluwe, Betuwe en de Utrechtse Heuvelrug. Het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt op slechts 15 minuten rijden vanaf Recreatiepark ‘t Gelloo. In dit bijzondere natuurgebied kun je uitgebreid wandelen en fietsen en met een beetje geluk wild spotten. Verder kun je hier ook een bezoek brengen aan het Kröller-Müller Museum met de op één na grootste Van Gogh verzameling ter wereld. Kortom dagen tekort!  Boek TopPark 't Gelloo via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!